کد خبر:۷۴۶۵۸۰

اعتراض صد‌ها هزار نفری به محکومیت سران کاتالونیا

شمار زیادی از معترضان به حکم دادگاه عالی اسپانیا علیه سران استقلال‌طلب کاتالونیا در بارسلون به خیابان‌ها آمدند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در اعتراض به محاکمه ۱۲ نفر از سران جدایی‌طلب کاتالونیا از اسپانیا، دیروز شنبه ۲۰۰ هزار نفر به خیابان‌های بارسلون آمدند.

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، «کویئم تورا» رئیس منطقه کاتالونیا این تظاهرات را سازماندهی کرده بود. معترضان پرچم‌های جنبش استقلال کاتالونیا را با خود حمل می‌کردند و بر روی بنر‌های آنان این جمله نقش بسته شده بود: «آزادی زندانیان سیاسی» بر روی یکی از بنر‌ها نوشته شده بود: «خودمختاری جرم نیست.» سازمان‌دهندگان این تظاهرات، شمار حاضرین را ۵۰۰ هزار نفر اعلام کرده‌اند. تظاهرات‌کنندگان آزادی هر چه سریعتر این افراد را خواستار شدند.

یکی از شرکت‌کنندگان در این تظاهرات گفت: «این دادگاهی سیاسی بود و روند دادرسی کاری که جرم نیس هم با تخلفات متعددی صورت گرفت.»

روز سه‌شنبه گذشته، ۱۲ نفر از سران جدایی‌طلبان اسپانیا در دادگاه عالی مادرید به سپری کردن حبس‌های طولانی مدت محکوم شدند. «اوریول خوانکوارس» به همراه یازده نفر دیگر متهم شده‌اند که در اکتبر ۲۰۱۷ برگزاری همه پرسی استقلال که از دید دولت مرکزی غیرقانونی است را ترتیب داده‌اند. ۹۰ درصد از افرادی که در این همه‌پرسی شرکت کرده بودند به استقلال این ناحیه از اسپانیا رای دادند. دولت مرکزی مادرید ضمن به رسمیت نشناختن برگزاری چنین همه‌پرسی، آن را محکوم کرد و ضمن اعلام حاکمیت مستقیم بر کاتالونیا، پارلمان محلی را هم منحل کرد. ضمن اینکه در پی برگزاری این همه پرسی، «کارل پوگدمونت» رئیس وقت ایالت کاتالونیا اعلام خودمختاری کرد.

دادگاه عالی اسپانیا در رابطه با این اقدام، ۲۵ نفر را به یاغی گری، شورش، اختلاس و جرایمی از این دست متهم کرده بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار