شهرياري رئيس كميسيون بهداشت و درمان شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۰۳
عضو كميسيون بهداشت در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

شهرياري رئيس كميسيون بهداشت و درمان شد

عضو كميسيون بهداشت و درمان گفت: اعضاي اين كميسيون در جلسه روز گذشته خود، دكتر حسين علي شهرياري را به عنوان رئيس كميسيون بهداشت انتخاب كردند.

دكتر سيامك مره صدق در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: در اين جلسه دكتر انوشيروان محسني و دكتر اكبر رنجبرزاده به عنوان نايب رئيس، دكتر حسن تاميني به عنوان سخنگو و دكتر محمد ضابطي و دكتر عبدالعزيز جمشيد زهي به عنوان دبيران كميسيون انتخاب شدند.

وي با اشاره به بررسي گزارش معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص اثرات مخرب امواج پارازيت بر سلامت انسان در جلسه روز گذشته كميسيون افزود: طبق بررسي هاي صورت گرفته هنوز هيچ مدرك علمي و مستندي در خصوص آسيب پذير بودن اين امواج بر سلامتي انسان وجود ندارد و آسيب پذيري آنها تا كنون ثابت نشده است.

نماينده كليميان در مجلس همچنين از بررسي گزارش معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور و وزير اقتصاد و دارايي در خصوص روند اجراي بودجه 89 در حوزه سلامت در كميسيون بهداشت و درمان خبر داد و گفت: اعضاي كميسيون و مسئولان معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور نظرات خود را در اين خصوص ارائه كردند.

لازم به ذكر است، وزير بهداشت و وزير رفاه سه شنبه براي پاسخگويي به سوالات برخي از نمايندگان در كميسيون بهداشت حاضر مي شوند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار