آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۰۴۰
معاون رئیس جمهور هند در دیدار سفیر ایران عنوان کرد؛

عزم دولت هند برای تشویق شرکت‌های هندی به سرمایه گذاری در چابهار

معاون رئیس جمهور هند در دیدار سفیر ایران از عزم دولتش برای تشویق شرکت‌های این کشور به سرمایه گذاری هر چه بیشتر در چابهار خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «علی چگنی» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو عصر امروز (دوشنبه) با «ونکایا نایدو» معاون رئیس جمهور و رئیس مجلس راجیا سابای هند دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار نایدو ضمن اشاره به مناسبات تاریخی دو کشور به ویژه روابط فرهنگی قوی ایران در هند و ذکر خاطراتی از این موضوع در حیدرآباد، روابط دو کشور را بسیار دوستانه، صمیمی و بی همتا برشمرد و از جمهوری اسلامی ایران به عنوان دوستی خوب و قابل اعتماد برای هند یاد کرد، همان گونه که برای ایران متقابلا چنین است.

وی همچنین عنوان کرد: خرسندیم که روابط ایران و هند در زمینه‌های مختلف از جمله انرژی و تجارت رو به گسترش است.

نایدو همچنین با اشاره به سفر‌های متعدد مقامات ارشد دو کشور طی سالیان اخیر، اهمیت همکاری‌های فیمابین در حوزه حمل و نقل و ترانزیت و تلاش هند برای توسعه بندر چابهار را یادآور و بر عزم دولت هند برای تشویق شرکت‌های هندی به سرمایه گذاری هر چه بیشتر در چابهار به عنوان دروازه ارتباط حمل و نقلی با کشور‌های منطقه تاکید کرد.

آموزش مهارت‌های حرفه‌ای و ارائه تجربیات در این زمینه نیز از دیگر زمینه‌های مورد اشاره معاون رئیس جمهور هند برای همکاری با ایران بود.

وی در بخش دیگری از این دیدار به وقوع حملات تروریستی اخیر در ایران و هند اشاره کرد و افزود: دو کشور علی رغم برخورداری از مردمانی صلح دوست و مبانی فرهنگی قوی متاسفانه هدف حملات ترویستی قرار دارند. این در حالی است که تروریسم مذهب ندارد و با حمایت مالی و آموزشی بیگانه درصدد ضربه زدن به ماست. ما می‌خواهیم با همه کشور‌ها به ویژه همسایگان خود روابط خوبی داشته باشیم.

وی همچنین ضمن تاکید بر ضرورت همکاری ایران و هند در مقابله با تروریسم خواستار هم صدایی و اقدام مشترک دو کشور در این زمینه در مجامع بین المللی شد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند نیز ضمن تکرار مواضع کشورمان در خصوص تروریسم و محکومیت حوادث جنایتکارانه اخیر در ایران و هند و تشکر از اظهارات گرم و صمیمانه معاون رئیس جمهور هند، وجود اشتراکات تاریخی بسیار به ویژه قرابت‌های فرهنگی و زبانی گسترده را به عنوان نقطه قوت روابط دو کشور برشمرده و بر ضرورت تقویت روابط مردم با مردم، بویژه مناسبات پارلمانی، تعاملات علمی و دانشگاهی، گردشگری و همکاری در عرصه فناوری‌های پیشرفته در کنار مناسبات تجاری موجود تاکید کرد.

چگنی در خصوص همکاری دو کشور در توسعه بندر چابهار اظهار داشت: از همکاری با هند در این زمینه بویژه سرمایه گذاری شرکت‌های هندی در بخش‌های مختلف از جمله انرژی و پتروشیمی استقبال می‌کنیم. چابهار به عنوان نزدیک‌ترین بندر ایرانی با بنادر هند می‌تواند نقش بسیار مهمی در کوتاه‌تر کردن مسیر تجارت هند با کشور‌های آسیای میانه و اروپا ایفا کرده و سکویی برای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار