کد خبر:۷۴۷۵۱۶
دلیری:

توسعه فناوری‌های دیجیتالی را جدی بگیریم/ به ازای هر ۱۰۰ نفر ۱۲۹ خط تلفن در کشور وجود دارد

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی‌وفناوری نقش اقتصاد دیجیتال در دنیا و درآمد‌های ناشی از این حوزه را بسیار قابل توجه توصیف کرد و گفت: در ایران به نسبت هر ۱۰۰ نفر ۱۲۹ خط تلفن وجود دارد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری، علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی ریاست‌جمهوری در سیزدهمین دوره ملی و هفتمین دوره بین‌المللی کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی که در دانشگاه خواجه نصیر برگزار شد، به اهمیت اقتصاد دیجیتالی در دنیا اشاره کرد و گفت‌: امروزه پیشرفت‌های تکنولوژی در کشور‌های دنیا به اندازه‌ای است که اقتصاد سنتی به اقتصاد دیجیتالی تغییر کرده است که بستر‌های اصلی این نوع اقتصاد، فناوری‌های اطلاعات است و شرکت‌های بزرگ دنیا که در گذشته در عرصه تولید خودروسازی و ... فعال بودند، امروزه به مجموعه‌های فناوری تبدیل شده‌اند.

وی در ادامه صحبت‌های خود، بیان کرد: اقتصاد دانش‌بنیان، یکی از زیست‌بوم‌های اصلی اقتصادی دیجیتالی در کشور است که این نوع اقتصاد با سرعت بسیار زیادی رو به افزایش است. به گونه‌ای که روزانه بیش از یک و نیم تریلیون جستجو در گوگل وجود دارد و در هر ثانیه دو و نیم میلیون ایمیل ارسال می‌شود و ذخیره‌سازی در فضای فیس بوک نزدیک به ۳۰۰ میلیون گیگابایت است و برای هر کاربر ۱۲۶ کتاب دیجیتال وجود دارد؛ بنابراین می‌توان گفت: سرعت رشد اقتصاد دیجیتال امروزه رو به افزایش است.

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری بیان کرد: در کشور ما ظرفیت‌های زیادی برای تقویت اقتصاد دیجیتال وجود دارد. به گونه‌ای که ۳۳ میلیون جوان بین ۲۰ تا ۴۰ سال و پنج میلیون دانشجو در ایران وجود دارد و نفوذ فناوری در کشور ما با سرعت بسیار بالایی در جریان است. به طوری که نفوذ فناوری تلفن همراه و بستر استفاده از آن در ایران در مقایسه با کشور‌های دیگر دنیا بسیار بالا است.

دلیری ادامه داد: در ایران به نسبت هر ۱۰۰ نفر ۱۲۹ خط تلفن وجود دارد و این آمار بسیار بیشتر از کشور‌های آمریکا و آلمان است؛ لذا می‌طلبد در این عرصه بستر‌های فعالیتی خود را در حوزه‌های فناوری‌های دیجیتال تقویت کنیم و در این عرصه خدمات عمومی، آموزش و … را ارائه کنیم.

وی تاکید کرد: لازم است بستر‌های نیروی انسانی، فناوری اطلاعات و فناوری‌های دیجیتالی در کشور تقویت شود و مشکلات ارتباط دانشگاه و حاکمیت در این عرصه را رفع کنیم. به گونه‌ای که ما در معاونت علمی ریاست‌جمهوری ستادی تشکیل دادیم که بر روی صنایع خلاق‌تر تمرکز دارد و شتاب دهنده‌های زیادی را در این عرصه راه‌اندازی کردیم تا شرکت‌های خصوصی بتوانند در عرصه دیجیتال فعالیت کنند؛ چرا که امروزه ۲۵ درصد از اقتصاد دنیا از طریق فناوری‌های دیجیتالی تأمین می‌شوند و ایران در سال ۲۰۱۷ جزو پنج کشور دنیا بود که بیشترین رشد را در عرصه این فناوری کسب کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار