آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۲۶۶

ماکرون: لندن باید تمدید مذاکرات «برگزیت» را توجیه کند

رئیس جمهوری فرانسه به انگلیس هشدار داد: اگر لندن برای تمدید مذاکرات «برگزیت» به زمان بیشتری نیاز دارد؛ مشروط به اینکه قابل توجیه باشد از آن حمایت می‌کنیم.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه امروز چهارشنبه اعلام کرد: اتحادیه اروپا فقط به شرطی با تمدید مذاکرات برگزیت موافقت می‌کند که لندن برای به تعویق انداختن آن، دلیل آشکاری را ارائه کند.

رئیس جمهوری فرانسه در کنفرانس خبری مشترک با آنگلا مرکل صدراعظم المان در این خصوص گفت: اگر انگلیس به زمان بیشتری نیاز دارد، ما از درخواست تمدید مذاکرات حمایت می‌کنیم، مشروط به اینکه قابل توجیه باشد.

«امانوئل ماکرون» در ادامه افزود:، اما اگر دیدگاه مشخصی درباره این هدف دنبال نشود، به هیچ وجه با تمدید مذاکرات موافقت نخواهیم کرد.

این درحالیست که لندن قرار است ۲۹ ماه مارس سال جاری میلادی (۹ فروردین سال ۹۸) اتحادیه اروپا را تَرک کند؛ اما این کشور هنوز بر سر نحوه خروج و روابط آتی خود با اتحادیه اروپا به توافق نرسیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار