برگزاري همايش «ملي پاسداشت شهداي نهضت بيداري اسلامي» در دانشگاه پيام نور ابهر
مصطفي دودانگه در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در زنجان، گفت: سومين همايش ملي «پاسداشت شهداي نهضت بيداري اسلامي»، با حضور نمايندگاني از حزب الله هميشه پيروز لبنان و نيز مسئولان كشوري در آينده نزديك برگزار خواهد شد.
وي با بيان اينكه تحقيق اولين همايش ملي در 26 ارديبهشت ماه 87 و دومين همايش نيز تيرماه 88 برگزار شده است، اظهار داشت: هدف از برگزاري اين همايش ها، پاسداشت روحيه مقاومت و جهادي جهان اسلام و ادامه راه شهداي مقاومت از جمله شهيد استانبولي، شهید چمران و شهید عماد مغنیه است.
مسئول ستاد پاسداشت «شهداي نهضت بيداري اسلامي» و گراميداشت پيروزي هاي روز افزون حزب الله لبنان و نواختن سيلي در صورت اسكتبار توسط صف شكنان حزب الله را از ديگر اهداف اين همايش برشمرد.
دودانگه بيان داشت: اين همايش به همت بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور ابهر و ادارت استان زنجان برگزار خواهد شد.
وي در پايان اين نشست مهم ترين و اصلي ترين رويكرد بسيج دانشجويي را حمايت از خط حزب الله و اطاعت محض از مقام معظم رهبري و ولايت عنوان كرد و آرزوي توفيق روز افزون براي برادران مقاومت به خصوص بسيجيان ايران، حزب الله لبنان و مقاومت فلسطين را از خداوند خواستار شد./انتهاي پيام/