رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: تنها راه اجرای عدالت در سلامت، پزشکی خانواده و نظام ارجاع است که شاید در ابتدای این راه هستیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمیسیون بهداشت و درمان مدافع اجرای قانون است و باید توجه کنیم که راه دیگری نداریم و اگر منابع را مدیریت نکنیم، بیمارستانهای دولتی دچار مشکلات جدی میشوند.
حسین علی شهریاری روز یکشنبه در همایش مشترک معاونان درمان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و مدیران کل سازمان بیمه سلامت و رونمایی از نسخه نویسی الکترونیک که در سازمان بیمه سلامت برگزار شد، افزود: در قوانین برنامه پنجم و ششم، نسخه نویسی الکترونیکی و خدمات الکترونیکی تعریف شده بود و اگر از ابتدای برنامه اجرا میشد، وضعیت بهتری وجود داشت.
وی بیان کرد: منابع مالی محدودیت دارد و باید با این محدودیت ها، بهترین خدمات سلامت ارائه شود. دولت و مجلس منابعی اختصاص داده اند، اما دیگر بیشتر از این مقدور نیست. پول در حوزه سلامت به معنی هزینه نیست، بلکه سرمایه گذاری است؛ زیرا انسان سالم، محور توسعه پایدار است.
این نماینده مجلس ادامه داد: شروع کار نسخه نویسی الکترونیکی بسیار مناسب است و کاش از سالها قبل این کار آغاز میشد. تنها راه اجرای عدالت در سلامت، پزشکی خانواده و نظام ارجاع است که شاید در ابتدای این راه هستیم.
شهریاری اظهار داشت: اگر قرار است محرومان خدمت مناسب دریافت کنند، باید بیمارستانهای دولتی تقویت شوند و از طرفی باید از بخش خصوصی نیز حمایت کرد.
وی بیان کرد: درصد ناچیزی از جامعه پزشکی کل این جامعه را زیر سوال بردند و اگر این درصد ناچیز تخلف میکند، باید با آنها به شکلی برخورد کرد که همه جامعه پزشکی زیر سوال نرود. زیرا پزشکان زیادی خادم کشور و مردم هستند و باید قداست این جامعه حفظ شود.