تجليل از منتخبان مسابقات سراسري قرآن دانشگاههاي آزاد استان مركزي
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، مراسم اختتاميه مسابقات سراسري كتبي و شفاهي قرآن و عترت با حضور مسئولان و مقامات كشوري و لشكري فردا در تبريز برگزار ميشود و مظاهري، معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي نيز در اين مراسم به عنوان سخنران به ايراد سخن ميپردازد.
بنا بر اين گزارش، استادان و دانشجويان برگزيده مسابقات قرآن و عترت سراسر كشور جهت كسب جوايز مسابقات كتبي فردا، 20 خرداد ماه در تبريز حضور خواهند يافت.
بر اساس اين گزارش، سيدعلي آلياسين، از استادان دانشگاه آزاد آشتيان در رشته آشنايي با سيره اهل بيت (ع) و تاريخ اسلام و عاطفه شهبازي و زهره ياري، از دانشجويان دانشگاه آزاد محلات به ترتيب در رشتههاي تفسير موضوعي قرآنكريم و آشنايي با زندگي چهارده معصوم(ع) موفق به كسب رتبههاي برتر كشوري شدند.
لازم به ذكر است، بخش كتبي مسابقات مذكور آذر ماه سال گذشته در واحدهاي مختلف دانشگاهي برگزار شد و دانشجويان در پنج رشته و استادان در چهار رشـته با يكديگر به رقابت پرداختند و از اين ميان 27 نفر در سطح كشور برگزيده شدند./انتهاي پيام/