رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: برای مناسب سازی واگنها و دسترس پذیری قطار برای معلولان رایزنی کرده ایم که قرار است ۲۲ واگن برای معلولان و افراد ضایعه نخاعی در چند مسیر پرتردد با مبلغ ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات مناسب سازی شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وحید قبادی دانا در نشست صمیمانه با مسئولان تشکلهای مردم نهاد فعال در حوزه افراد دارای معلولیت گفت: تلاش برای بهبود و ارتقای همه جانبه در وضعیت معاش و رفاه معلولان، با جدیت و قدرت تمام توسط سازمان بهزیستی دنبال میشود که البته در این راه به یاری و مساعدت همه شما احتیاج داریم تا جلو برویم.
وی همچنین فعالیت جهادی و نهضت همگانی برای حل مشکلات پیش روی معلولان را یک ضرورت دانست و افزود: در راه رفع مشکلات بیمه، اشتغال، مسکن، درمان و... با بیمه سلامت، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بنیاد مستضعفان، بسیج سازندگی، قرارگاه خاتم الانبیا و... رایزنی کرده ایم و به لطف الهی همکاری و یاری همه جانبه آنها را داشته ایم.
قبادی دانا همچنین از تکمیل هتل تراز معلولان در مشهد در آینده نزدیک خبر داد و افزود: با تکمیل این هتل زمینهای فراهم میشود که به جای اینکه خانواده، معلول را ببرد، معلول خانواده اش را به زیارت حضرت امام رضا (ع) و با افتخار به اسکان هتلی ویژه با امکانات عالی دعوت کند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: زمانی که این هتل آماده شود تکههای پازل به تدریج تکمیل میشود و مثلا میتوان از شهردار مشهد خواست که مسیر فرودگاه، راه آهن، ترمینالها و ... تا حرم را مناسب سازی کند. همچنین برای مناسب سازی واگنها و دسترس پذیری قطار برای معلولان رایزنی کرده ایم که قرار است ۲۲ واگن مناسب سازی شده برای معلولان و افراد ضایعه نخاعی نه تنها در راه آهن مشهد بلکه در چند مسیر پرتردد با مبلغ ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات مناسب سازی شود.
قبادی دانا همچنین از رایزنی با استاندار بوشهر و خیرین برای ساخت مجتمع فرهنگی آموزشی و رفاهی تراز معلولان جنوب کشور در استان بوشهر خبر داد و افزود:این امر زیرساختی برای گردشگری معلولان و مددجویان و خانوادههای آنان ایجاد میکند که میتواند راه حل بسیاری از مسائل این افراد باشد.
وی در خصوص لزوم تمرکز بر تواناییهای افراد دارای معلولیت گفت: فرد دارای معلولیت یک نقص دارد و هزاران توانمندی و نمونههای بسیار موفق و مثال زدنی در زمینههای هنر، علوم کامپیوتر، گردشگری و. فراوان است که معلولیت در ذات توانمند آنها ذوب شده است. البته ایجاد شغل مولد پایدار برای این افراد ضرورری است و شیوه فعلی که تنها به خرید تولیدات و محصولات این افراد و انبار کردن آن توسط خیرین منجر میشود، قطعا روش نامناسبی است که انگیزه تلاش را از معلولان عزیز میگیرد.