دانشگاه علوم پزشکی ارتش در راستای بررسی تهدیدات فناوریهای نوین دفاعی در حوزه بیوالکترومغناطیس اولین کنگره بین المللی «بیوالکترومغناطیس: چالشها و فرصت ها» را برگزار میکند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به آن که تحقیقات گستردهای در زمینه شناسایی خطرات و تهدیدات ناشی از امواج صورت گرفته است، اما هنوز دانش کافی در این موضوع موجود نیست، همچنین طی دهههای اخیر، مطالعات زیادی در راستای طراحی و تولید تسلیحات و ادوات نظامی الکترومغناطیسی در جهان انجام شده است که این تسلیحات میتواند در ابعاد مختلفی سلامت مردم را تهدید کند، از این رو اولین کنگره بین المللی و دومین کنگره ملی «بیوالکترومغناطیس: فرصتها و چالش ها» پاییز ۹۸ از سوی دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار خواهد شد.
هدف از برگزاری این همایش، گردهمایی و هم اندیشی محققان و اساتید صاحبنظر در این حوزه از سراسر کشور و ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی در این حوزه جهت بهره برداری در راستای شناسایی و مقابله با تهدیدات و همچنین استفاده از فرصتها و پتانسیلهای ناشی از این پدیده، در همه ابعاد در سطح کشور است.
تهدیدات و فناوریهای نوین دفاعی در حوزه بیوالکترومغناطیس، آثار روانی و رفتاری امواج الکترومغناطیسی، حفاظت و ایمنی در برایر میدانهای الکترومغناطیسی، تحریک الکتریکی و مغناطیسی اجزای زنده، تصویربردازی با استفاده از میدانهای الکتریکی و مغناطیسی و ... از جمله محورهای کنفرانس است.
علاقمندان تا پایان تابستان ۹۸ فرصت دارند برای ارسال مقالات خود در این کنفرانس اقدام کنند.
گفتنی است، صاحب نظران، پژوهشگران و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اولین کنگره بین المللی «بیوالکترومغناطیس: فرصتها و چالش ها» میتوانند به آدرس bioelectromagnetics.cnf.ir مراجعه کنند.