آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۲۹۵۸
با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران؛

نخستین جشنواره بین‌المللی پایان‌نامه‌های ایران‌شناسی در دانشگاه خوارزمی برگزار شد

نخستین جشنواره پایان نامه‌های ایران شناسی به همت واحد فناور فیفتاو، نمایشگاه و تور آکادمی بین‌المللی در جهان، مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه خوارزمی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین جشنواره بین المللی پایان نامه‌های ایران شناسی به همت واحد فناور فیفتاو، نمایشگاه و تور آکادمی بین المللی در جهان، مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه خوارزمی برگزار شد. 

لواسانی، مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه خوارزمی، گفت: مرکز رشد سعی دارد تیم­‌های جوان و خلاقی مانند مجموعۀ فیفتاو که تلاش می ­کنند ایران را به دنیا بشناسانند، در خود جای دهد و کسب و کار جوانان را رونق بخشد.

در ادامه برنامه بهادر باقری، معاون گسترش زبان فارسی در دانشگاه­ های خارج از کشور نیز گفت: ایران آن چنان که باید در جهان شناخته نشده و مجموعۀ فیفتاو راهی ا­ست برای شناساندن ایران زیبا و مدرن به جهان، مجموعه ­ای که به دور از هرگونه فعالیت سیاسی و بدون حمایت دولت در عرصۀ فرهنگ و علم تلاش می­ کند.

معاون گسترش زبان شناسی و ایران شناسی خارج از کشور وزارت علوم اظهار کرد: واحد فناور فیفتاو، نخستین نمایشگاه و تور آکادمی بین المللی در جهان، مستقر در دانشگاه از افرادی تشکیل شده است که در قالب هسته‌های فناوری دانش بنیان در زمینه معرفی ایران به خارج از کشور فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: این افراد تلاش می‌کنند تا ایران را به گردشگر‌ها شناسانده و چهره‌ای مناسب در اذهان ایجاد کنند.

باقری خاطر نشان کرد: واحد فناور فیفتاو دانشگاه در تلاش است تا جاذبه‌های تاریخی و گردشگری ایران را به دنیا بشناساند.
 
آرمین حیدریان، دبیر جشنواره بین المللی پایان نامه‌های ایران شناسی با اشاره به یکصدمین سالگرد تاسیس دانشگاه خوارزمی و بزرگداشت شاعر نام آشنا، نظامی گنجوی اظهار کرد: جشنواره که ۱۷ آذرماه آغاز شده، در عین نوپا بودن در مرحله نخست تعداد قابل توجهی پروپوزال از رشته‌های مختلف مرتبط با ایران شناسی را از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های دولتی و آزاد دریافت کرد که پس از داوری اولیه ۸ پروپوزال مجوز حضور در مرحله بعدی را بدست آورد.

حیدریان افزود: در مرحله دوم پایان نامه‌ها توسط هیات داوران بررسی و در نهایت ۳ پایان نامه منتخب اعلام شد.

وی برگزاری نخستین‌ها در هر عرصه را با کمبود‌ها و مشکلاتی عنوان کرد و گفت: فیفتاو تمام تلاش خود را جهت بهتر برگزار کردن جشنواره پایان نامه‌های ایران شناسی در دوره‌های بعد به کار خواهد گرفت تا بتواند با تمام قوا معرف کشورمان در عرصه‌های گوناگون علمی، فرهنگی و هنری در سطح جهان باشد.

در انتها اعضای هیات داوران در کنار دبیر جشنواره و با حضور روح انگیز بختیاری، مدیر فیفتاو، با اهدای تندیس ویژۀ فیفتاو، لوح تقدیر، یک جلد کتاب نفیس ایران­شناسی از برندگان برتر نخستین جشنوارۀ بین‌المللی پایان‌نامه‌های ایران‌شناسی فیفتاو تجلیل به عمل آوردند.

گفتنی است، نتایج داوری پایان­ نامه ‌های رسیده رتبه نخست را به هیچ یک اختصاص نداده و یک پایان­ نامه رتبۀ دوم و دو پایان­نامه به دلیل نزدیکی امتیاز، به­ طور مشترک، رتبۀ سومی را به خود اختصاص دادند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار