مرحله اول نهضت روشنگري بسيجيان استان چهارمحال و بختياري برگزار شد
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در اين مراسم منوچهر قلي زاده، فرمانده بسيج عشايري استان در اين جلسه با اشاره به وقايع و رويدادهاي مهم و تاريخي 22 خرداد ماه سال گذشته، اظهار داشت: دشمن سعي داشت با القاء تقلب در انتخابات و ايجاد آشوب، شيريني حضور تاريخي مردم در پاي صندوق هاي رأي را در کام آنها تلخ کند و با کشاندن مردم به خيابان ها انقلاب مخملي را طراحي و اجرا کند، اما با درايت و رهبري مدبرانه مقام عظماي ولايت اين نقشه دشمن با شکست مواجه شد.
وي با ياد آوري بيانات رهبر معظم انقلاب در خصوص نقش خواص و نخبگان جامعه در مواجه با فتنه ها، خاطر نشان کرد: تبيين حقايق و بصيرت دادن به مردم وظيفه خواص است و اگر خواص خود نتوانند سره را از ناسره و حق را از باطل تشخيص دهند و دچار بي بصيرتي شوند؛ اين خود مردم هستند که وظيفه خود را انجام خواهند داد.
فرمانده بسيج عشايري استان چهارمحال و بختياري تصريح کرد: بسيجيان امروز جز خواص هستند و بايد قدرت تحليل مسائل و وقايع روز را داشته باشند و با دورانديشي نقشه ها و ترفندهاي دشمن را پيش بيني و قبل از هر اقدامي در نطفه خاموش کنند.
قلي زاده با تشريح ابعاد مختلف جنگ نرم و تهاجم فرهنگي، گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه را امري لازم و ضروري خواند./انتهاي پيام/