سمينار علمي معماري در دانشگاه آزاد ساري برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۳۱۸

سمينار علمي معماري در دانشگاه آزاد ساري برگزار شد

از سوي انجمن علمي معماري دانشگاه آزاد ساري، سمينار علمي «معماري و نقش آن در جلوگيري از معضلات ساختمان» صبح امروز در سالن اجتماعات دانشکده فني و مهندسي اين دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از ساري، در اين سمينار علمي که جمع کثيري از دانشجويان رشته معماري و علاقه مندان حضور داشتند، مهندس رنجبر، مديرگروه معماري؛ مهندس مظفري و مهندس غفاري از اعضاي هيئت علمي دانشگاه آزاد ساري در مورد معماري و نقش آن در جلوگيري از معضلات ساختمان، معماري قديم و جديد و معرفي معماري معاصر ايران به سخنراني پرداختند.

بر اساس اين گزارش، در پايان از سوي معاونت پژوهشي دانشگاه به استادان سخنران در سمينار و دانشجويان برتر رشته معماري و فعالان انجمن علمي معماري لوح تقدير و جوايزي اهدا شد.

لازم به ذکر است، در اين همايش مهندس غنودي، رئيس دانشکده فني و مهندسي؛ رضايي، مدير پژوهش دانشگاه و محمدي، مسئول دفتر انجمن هاي علمي دانشگاه آزاد ساري نيز حضور داشتند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار