رئیس کمیته بین الملل دومای روسیه اعلام کرد که احتمال دارد مسکو از کی یف بابت خساراتی که در کریمه در زمانی که جزو اوکراین بوده، وارد کرده است، غرامت درخواست کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از تاس، «لئونید اسلوتسکی» رئیس کمیته بین الملل دومای روسیه اظهار داشت که روسیه ممکن است از کی یف بابت خسارات اقتصادی که به کریمه، در زمانی که جزو این کشور بوده است، زده، درخواست غرامت کند.
اسلوتسکی گفت: ما قطعاً موضع خود را در همه سیستمهای بین المللی، از جمله کنفرانسها و انجمنهای مختلف بین پارلمانی در بالاترین سطح اعلام خواهیم کرد. جامعه بین المللی باید بفهمد که کریمه در طول این ۲۳ سال که بخشی از اوکراین بوده است، چیزهای زیادی از دست داده است.
پیش از این نیز ویچسلاو وولدین رئیس دوماً پیشنهاد کرده بود که از نهادهای پارلمانی اروپا استفاده کنند تا کی یف را مجبور به جبران خسارات ناشی از خرابیهای کریمه زمانی که بخشی از اوکراین بود، کند.