حضور نظامیان روس در ونزوئلا در چارچوب روابط با دولت قانونی مادورو است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۴۴۷۹
یوشاکوف:

حضور نظامیان روس در ونزوئلا در چارچوب روابط با دولت قانونی مادورو است

روسیه اعلام کرد که حضور نظامیان این کشور در ونزوئلا در چارچوب روابط معمول با دولت قانونی ونزوئلا است.
حضور نظامیان روس در ونزوئلا در چارچوب روابط با دولت قانونی مادورو است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «یوری یوشاکوف» دستیار «ولادمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره خروج نظامیان روسی از ونزوئلا گفت: اجازه دهید آمریکا به تعهدات خود در سوریه عمل کند. اما آن‌ها نباید نگران باشند. این (استقرار نظامیان آمریکایی در ونزوئلا) در چارچوب روابط معمول ما با دولت قانونی است.

روز گذشته وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو بر خلاف آمریکا قوانین بین‌المللی را نقض نکرده و واشنگتن با حمایت از «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا به دنبال بی ثبات کردن اوضاع در این کشور آمریکای لاتین است.

چند روز پیش دو فروند هواپیمای نظامی روسی- «آنتونوف-۱۲۴» و «ایل-۶۲»، به همراه ۹۹ نظامی و ۳۵ تن کمک‌های انسان دوستانه، وارد کاراکاس، پایتخت ونزوئلا شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار