کد خبر:۷۵۵۸۵۰
اردوغان:

سرنخ‌هایی از جرایم سازمان‌یافته در انتخابات شهرداری پیدا کرده‌ایم

رئیس‌جمهور ترکیه امروز دوشنبه در استانبول، ضمن محکوم کردن اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره الحاق کرانه باختری به این رژیم گفت که این رژیم از سال ۱۹۴۸ در حال نقض قوانین بین‌المللی است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه طی یک سخنرانی در استانبول ضمن محکوم کردن مواضع اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره احتمال الحاق کرانه باختری فلسطین به این رژیم درباره مسائلی از قبیل: شکایت حزب حاکم ترکیه به کمیته انتخابات درباره نتیجه انتخابات اخیر شهرداری‌ها در استانبول هم اظهارنظر کرده است.

بنا بر گزارش «دیلی صاباح»، اردوغان ضمن محکوم کردن اظهارات و مواضع نتانیاهو گفت: «هر کاری که اسرائیل از سال ۱۹۴۸ (تاسیس رژیم صهیونیستی) انجام داده است، نقض قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل است».

وی افزود: «کرانه باختری متعلق به فلسطینیان است و اسرائیل (در صورت الحاق آن به خود) یک اقدام اشغالگرانه تازه انجام می‌دهد. ترکیه در کنار فلسطین خواهد ایستاد».

وزیر خارجه ترکیه هم روز گذشته به نتانیاهو درباره هر گونه «اقدام غیرمسئولانه»، غیرقانونی و با اهداف انتخاباتی به منظور الحاق این منطقه فلسطینی به رژیم صهیونیستی هشدار داده بود.

انتخابات استانبول مملو از اشکال بود
رئیس‌جمهور ترکیه در در ادامه به دفاع از درخواست حزب حاکم «عدالت و توسعه» برای شمارش مجدد آرای انتخابات شهرداری استانبول پرداخت و گفت: «ما وظیفه داریم که از حقوق شهروندان حفاظت کنیم، این انتخابات تقریبا مملو از اشکال بود و ما سرنخ‌هایی از جرایم سازمان‌یافته پیدا کرده‌ایم».

رجب طیب اردوغان همچنین تاکید کرد که شکایت از نتایج انتخابات و درخواست برای بازشماری، یک موضوع عادی است و در دیگر کشور‌ها هم سابقه داشته است.

روز گذشته معاون رئیس حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه گفته بود که «امروز درخواست شمارش مجدد آرای استانبول را تقدیم کمیته عالی انتخابات خواهیم کرد. به ادعای او «در جریان شمارش آراء (در انتخابات استانبول)، یک سری اقدامات سازمان یافته و سوء استفاده‌هایی صورت گرفته است».

بنا بر نتایج اولیه اعلام شده درباره انتخابات شهرداری‌ها، حزب حاکم به نامزدی «بینالی ایلدیریم» (نخست‌وزیر سابق ترکیه) در رقابتی نزدیک با حزب جمهوری‌خواه خلق (به نامزدی اکرم امام‌اوغلو) در استانبول شکست خورده است، اما حزب عدالت و توسعه تاکنون از پذیرش شکست در استانبول خودداری کرده است.

رئیس‌جمهور ترکیه که قرار است امروز استانبول را به مقصد مسکو ترک کند، درباره این سفر هم توضیحات کوتاهی ارائه داد.

اردوغان اعلام کرد که او در نظر دارد با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه درباره عملیات نظامی احتمالی ترکیه در سوریه بحث و تبادل نظر کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار