جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما گفت: اخلاص گروههای جهادی به مردم سیلزده پلدختر، یادآور صحنههای ایثار و فداکاری رزمندگان در دوران دفاع مقدس است.
فخرایی، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: مجاهدت دانشجویان جهادی در پلدختر یادآور ایثار و فداکاری رزمندگان در دفاع مقدس است.
فخرایی گفت: مدیریت واحدی در امدادرسانی به سیل زدگان پلدختر وجود ندارد.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: ۸۰ نفر از دانشجویان جهادی دانشگاههای تهران شامل دانشجویان جهادی دانشگاه صدا و سیما، آزاد و علامه طباطبائی به مردم سیل زده پلدختر امدادرسانی کردند.
وی با اشاره به راه اندازی قرارگاه بسیج دانشجویی تهران برای امدادسانی به سیل زدگان برای اعزام دانشجویان به مناطق سیل زده، افزود: مدیریت واحدی برای توزیع لوازم خوراکی و وسایل مورد نیاز مردم پلدختر وجود نداشته؛ به گونهای که به گفته مردم بخشی از آنها نتوانسته اند در زمان شروع امدادرسانیها به دلیل توزیع نامناسب به این لوازم دسترسی پیدا کنند.
فخرایی افزود: متاسفانه نیروهای دولتی در منطقه کشش لازم برای مدیریت اوضاع را ندارند. در هر حال با حضور سپاه، ارتش، نیروهای جهادی، بسیج، روحانیون و نیروهای مردمی کار امدادرسانی به سیل زدگان جمع شد؛ وگرنه دولت نیرو، امکانات و توان مدیریت لازم برای این کار را نداشت.
وی با اشاره به اینکه حدود ۵ هزار نیروی جهادی و بسیجی و همچنین نیروهای مسلح در پلدختر مستقر هستند، افزود: با تلاش نیروهای جهادی عملیات تخلیه منازل مسکونی که گل و لای وارد آنها شده تقریبا به اتمام رسیده است؛ با این وجود یک سری از واحدهای مسکونی باید بازسازی شوند.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما با بیان اینکه بدون حضور گروههای جهادی پلدختر در رسوب گل و لای باقی میماند، افزود: مطالبه ما از مسئولین این است که در حوادث اینچنینی با یک مدیریت واحد وارد عمل شده و مئیریت عملیات مشخص باشد؛ از طرفی مدیریت این کار باید بر عهده کسانی باشد که به صورت جهادی عمل کنند؛ یعنی کمتر بخوابند و بیشتر کار کنند.
فخرایی با اشاره به اینکه امدادرسانی گروههای جهادی موجب آرامش مردم پلدختر شده، افزود: به گفته دوستان ما مردم سیل زده پلدختر در روزهای نخستین سیل به دلیل نحوه امدادرسانیها و خسارتهای ناشی از سیل از مسئولان عصبی و ناراحت بودند، اما با حضور گروههای جهادی روحیه مردم تغییر کرده به گونهای که میگویند امید ما به نیروهای جهادی است و اگر آنها از منطقه خارج شوند امکان ندارد کاری انجام شود.
وی بر ضرورت حضور گروههای روانپزشکی، پزشکی و بهداشتی در پلدختر تاکید کرد و افزود: زنان از جمله کسانی هستند که در مناطق سیل زده باید مورد توجه باشند؛ بنابراین باید زمینه حضور گروههای جهادی مختص به حوزه زنان نیز در منطقه فراهم شود.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما با بیان اینکه اخلاص گروههای جهادی و تمام کسانی که در حال خدمت رسانی به مردم سیل زده پلدختر هستند یادآور صحنههای ایثار و فداکاری رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس است، گفت: برپایی موکبهای اربعین در شهر سیل زده پلدختر نیز یادآور آیین باشکوه اربعین حسینی است.