فروغی پور با اشاره به اینکه سکتههای مغزی یکی از شایعترین مشکلات جوامع بشری است، گفت: استفاده از روشهای درمانی جدید منجر شده تا در زمان اولیه سکته مغزی بتوان لخته را از رگ داخل مغز بیمار خارج کرده و از شدت عوارض بعدی سکته مغزی پیشگیری کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن فروغی پور در آستانه برگزاری بیست و ششمین کنگره نورولوژی ایران اظهارداشت: بیست و ششمین کنگره بین المللی نورولوژی ایران از ۱۰ تا ۱۳ ادیبهشت ماه سال جاری در هتل المپیک برگزار میشود و متخصصان مغز و اعصاب از سراسر کشور برای شرکت در این کنگره دعوت هستند همچنین متخصصان ایرانی که خارج از کشوراند به عنوان سخنران در این کنگره حضور دارند تا در خصوص مهمترین دستاوردهای روز دنیا و همه مباحث مربوط به مغز و اعصاب، ام اس، سکتههای مغزی، خونریزیهای مغزی، اختلالات حافظه و اختلالات لرزشی همچون پارکینسون و... به بحثوگفتگو بپردازند.
وی با بیان اینکه سکتههای مغزی یکی از شایعترین مشکلات پزشکی است و عواملی همچون دیابت، فشار خون بالا، مصرف غذاهای چرب و فست فودها همچنین استعمال دخانیات افراد را در معرض این بیماری قرار میدهد، عنوان کرد: البته جنسیت و افزایش سن دو عامل غیرقابل پیشگیری در ابتلا به این بیماری است.
وی با تاکید بر اینکه فرد دچار سکته مغزی باید هر چه سریعتر به مرکز درمانی مجهز رسانده شود، افزود: این امر سبب شده تا با استفاده از روشهای درمانی جدید لخته را از رگ داخل مغز بیمار خارج کنند البته باید این روش توسط پزشک متبحری که در این زمینه آموزش دیده است انجام شود چراکه اگر پزشک با این روش آشنایی کامل نداشته باشد میتواند بسیار پرخطر باشد.
وی درمورد نشانههای سکته مغزی گفت: سردرد شدیدی که معمولی نیست و فرد تا به حال آن را تجربه نکرده، کاهش سطح هوشیاری، افتادگی در یک طرف صورت، کم حسی و بی حسی بخشی از صورت، اختلال در تکلم، مشکل در فهم کلام، مشکلات بینایی شامل دوبینی ناگهانی، کاهش شدید و نابینایی در یک طرف چشم، بی حسی یک طرف دست، ضعف ناگهانی دست، فلج پا و بی حسی پا از جمله علائم ناشی از سکته مغزی به شمار میرود.