مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه همه خدمات این دانشگاه به مردم سیل زده رایگان است، گفت: از دوم تا ۲۴ فروردین بیش از ۵۰ هزار نفر را ویزیت کرده ایم.
سیدمهدی حسینی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به تشریح خدمات این دانشگاه به سیل زدگان از ۲ تا ۲۴ فروردین پرداخت و گفت: در حوزه بهداشتی ویزیتها توسط پزشکان و ماماها انجام میشده که در مجموع به ۵۰ هزار و ۳۱۴ مورد رسیده است.
حسینی با بیان اینکه ۴۸ کمپ در ابتدای وقوع سیل برای اسکان سیل زدهها از سوی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ایجاد شد، افزود: با توجه به فروکش کردن آب، اکنون ۲۲ کمپ در سطح استان فعال است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه در مدت ۲۲ روز گذشته ۱۱۰ مورد مادر باردار را اسکان داده ایم، افزود: همکاران ما در بهداشت محیط نیز مأموریت بازرسی از محلهای طبخ غذا برای سیل زدگان را داشتند که این میان ۳۸۶ مورد بازدید از این محلها صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه احتمال شیوع وبا و التور در مناطق سیل زده زیاد است، گفت: بیش از هزار و ۲۰۰ مورد نمونه مشکوک به این بیماریها را آزمایش کرده ایم که خوشبختانه همه نمونهها منفی بوده است و هزار و ۳۵۸ نفر را نیز با واکسن هاری، در برابر این بیماری محافظت کرده ایم.
حسینی با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم در مناطق سیل زده سنجش میزان کلر آب است، افزود: در این حوزه همکاران ما در حوزه بهداشت بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ مورد کلرسنجی انجام داده اند.
وی با بیان اینکه از ابتدای وقوع سیل در گلستان بیش از چهار هزار و ۵۰۰ قوطی شیرخشک بین مردم سیل زده توزیع شده، گفت: ۲ هزار و ۵۴۰ نیز اقلام دارویی بین مردم درگیر سیل توزیع شده که این مقدار ۴۰ مورد شامل داروهای خاص بوده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیان کرد: در هر کمپی با توجه به جمعیت ساکن در آن، درمانگاه و پزشک به صورت شبانه روزی، دو شیفته یا سیار مستقر کردیم و همراه هر تیم پزشکی داروساز نیز حضور داشتند که در مدت ۲۲ روز گذشته ۱۷ تیم با حضور ۴۳ داروساز فعالیت کردند.
وی به مراجعات مردمی به اروژانس بیمارستانها نیز اشاره کرد و گفت: براساس آخرین ما بیش از هشت هزار و ۱۰۰ نفر به اورژانس بیمارستانها مراجعه کردند که از این تعداد ۱۱۰ نفر، افرادی بودند که در وقایع مرتبط با سیل نیاز به جراحی داشتند.
حسینی با بیان اینکه ۴۸۶ مادر باردار ساکن در مناطق سیل زده نیز در این ایام در بیمارستانهای استان ویزیت شده اند، گفت: ۱۵۰ مورد زایمان در بیمارستانها رخ داده است.
وی به مأموریتهای اورژانس در مناطق سیل زده نیز اشاره کرد و گفت: ۶۶۴ مورد مأموریت آمبولانس بوده و اورژانس هوایی نیز در ۳۲ پرواز برای حل مشکلات مردم اقدام کرده است که از این تعداد ۳۶ نفر آسیب دیده توسط اورژانس هوایی منتقل شده اند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: در حادثه سیل استان گلستان نیز هشت نفر فوت کرده اند و یک نفر هم گم شده است.
وی با بیان اینکه یونیتهای دندانپزشکی نیز در کلینکهای سیار دانشگاه علوم پزشکی در مناطق سیل زده مستقر است، افزود: سه هزار و ۲۲۶ مورد خدمات دندانپزشکی به مردم سیل زده ارائه شده است.
حسینی تأکید کرد: همه خدمات بیمارستان علوم پزشکی گلستان به مردم سیل زده در درمانگاه ها، بیمارستانها و در محل اسکان آنان به صورت رایگان صورت گرفته است.