کد خبر:۷۵۷۶۰۵
اکوادور: آسانژ از سفارت ما برای جاسوسی استفاده میکرد
رئیس جمهوری اکوادور اعلام کرد که بنیانگذار سایت افشاگر ویکی لیکس از ساختمان سفارت کشورش در لندن به عنوان «مرکزی برای جاسوسی» استفاده میکرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از بیبیسی، «لنین مورنو» رئیس جمهوری اکوادور اعلام کرد که جولیان آسانژ بنیانگذار سایت افشاگر ویکی لیکس از ساختمان سفارت کشورش در لندن به عنوان «مرکزی برای جاسوسی» استفاده میکرد.
رئیس جمهوری اکوادور همچنین ادامه داد که هیچ کشور دیگری در تصمیمگیری برای لغو پناهندگی آسانژ دخالت نداشته است و این تصمیم بعد از آنچه که او نقض مقررات به وسیله آسانژ نامید، اتخاذ شده است.
وکیل جولیان آسانژ، دولت اکوادور را به طرح «اتهامات ظالمانه» علیه موکلش متهم کرد.
جولیان آسانژ بنیانگذار سایت افشاگر ویکی لیکس صبح روز پنجشنبه ۱۱ آوریل (۲۲ فروردین) در داخل سفارت اکوادور در لندن بازداشت شد. دولت اکوادور پناهندگی سیاسی او را لغو کرد و از پلیس بریتانیا خواست تا به داخل سفارت رفته و آقای آسانژ را خارج کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.