آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۷۰۳
صدراعظم نوری:

پرونده‌های مزروعی نباید به شورا بیایند

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: پرونده‌های مزروعی نباید برای تشخیص باغ بودن یا نبودن به شورا بیاید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در مخالفت با بررسی پرونده مزروعی در صحن شورای شهر تهران گفت: قطعاً مرجع تشخیص باغ بودن یا نبودن شورای شهر است، اما من مخالفم که همه پرونده‌ها برای تشخیص باغ بودن یا نبودن به شورا بیاید، برخی از آن‌ها مزروعی هستند و اساساً نباید به شورا بیاید.

او ادامه داد: وقتی رأی به باغ نبودن یک ملک مزروعی می‌دهیم، ضوابط مزروعی هم در آن اجرا نمی‌شود و فرد به طور کامل در آن ساخت و ساز می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار