کد خبر:۷۵۷۸۷۹

مقامات اردنی و سعودی و فلسطینی خواستار حل بحران سوریه، فلسطین و لیبی شدند

وزیر خارجه اردن در حاشیه پنجمین نشست همکاری‌های عربی-روسی بر حل سیاسی بحران سوریه تاکید کرد و گفت که «منفعت ما در این است که امنیت به سوریه بازگردد».

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن روز سه‌شنبه در گفتگو با شبکه روسیا الیوم در حاشیه پنجمین نشست همکاری‌های عربی-روسی، بر راهکار دو دولتی تاکید کرد و گفت که امنیت و صلح بین فلسطین و رژیم صهیونیستی بدون راهکار دولتی محقق نخواهد شد.

الصفدی در ادامه خواستار توسعه روابط اقتصادی با سوریه شد و تصریح کرد: تمایل مشترکی برای ایجاد روابط اقتصادی بین اردن و سوریه و گسترش آن وجود دارد.

وزیر خارجه اردن افزود: با روسیه در خصوص توافقات صلح در جنوب سوریه هماهنگی داشتیم و بازگشت امنیت این کشور به نفع کشور اردن است.

الصفدی تاکید کرد که صلح با کشور‌های همسایه از گزینه‌های راهبردی اردن است است و باید با کشور‌های تاثیرگذار در این خصوص همکاری کرد.

وی همچنین گفت که «اسرائیل اقدامات خطرناکی که منجر به از بین رفتن راهکار دو دولتی می‌شود، انجام می‌دهد».

شبکه روسیاالیوم روز سه‌شنبه همچنین گفت‌وگویی با «ریاض المالکی» وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین و «عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه در حاشیه پنجمین نشست همکاری‌های عربی-روسی انجام داد.

وزیر خارجه تشکیلات خودگردان گفت که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سال‌هاست که مانع برپایی دولت فلسطین می‌شود و اصرار دارد که دولت مستقل فلسطین تشکیل نشود.

المالکی افزود: «نتانیاهو مدعی است که فلسطینیان مذاکره و گفتگو را نمی‌خواهند و سه سال پیش به پوتین گفته بود که نمی‌تواند طرف‌های فلسطینی را به پای میز مذاکره بنشاند».

وی در پایان این گفتگو تاکید کرد که مواضع روسیه در خصوص حمایت از مساله فلسطین واضح و قوی است.

از سوی دیگر، وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه تاکید کرد که در این نشست درباره بحران سوریه و روابط روسی‌عربی در زمینه‌های مختلف بحث و تبادل نظر شد.

الجبیر افزود: درباره حمایت از تلاش‌های نماینده سازمان ملل در لیبی و تلاش‌ها برای حل و فصل بحران این کشور توافق کردم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار