آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۸۰۲۸
پرونده ویژه | دانشجو و کتاب

بیش از ۵۲ هزار جلد کتاب در کتابخانه دانشگاه بجنورد وجود دارد/ ۱۸۴۲ نفر عضو فعال در این کتابخانه

مسئول روابط عمومی دانشگاه بجنورد گفت: اعضای فعال کتابخانه دانشگاه بجنورد در سال ۹۷ تا کنون ۱۸۴۲ نفر بوده که میزان استفاده و امانت آن‌ها از کتابخانه در همین تاریخ ۹۳۳۹ عنوان و ۲۴۶۲۳ جلد کتاب بوده است.
حسین اکبری

ابوالقاسم وقار موسوی، مسئول روابط عمومی دانشگاه بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: اعضای فعال کتابخانه دانشگاه بجنورد در سال ۹۷ تا کنون ۱۸۴۲ نفر بوده که میزان استفاده و امانت آن‌ها از کتابخانه در همین تاریخ ۹۳۳۹ عنوان و ۲۴۶۲۳ جلد کتاب بوده است.

وقار موسوی ادامه داد: این آمار نشان دهنده این است که در ۶ ماهه ابتدای سال تحصیلی، ۵۰ درصد آمار منابع کتابخانه در گردش بوده و به همین نسبت نیز سالن‌های مطالعه و بخش مرجع کتابخانه همیشه مملو از دانشجو دیده شده است.

مسئول روابط عمومی دانشگاه بجنور از حضور پررنگ دانشجویان دانشگاه بجنورد در تمامی ایام سال جهت امانت کتاب‌های کتابخانه در دو زمینه درسی و غیر درسی خبر داد و خاطرنشان کرد: دانشجویان می‌توانند حتی در تعطیلات نوروز و تابستان نیز به تعداد دلخواه کتاب به امانت برده و بعد از زمان تعطیلات و شروع ترم جدید به کتابخانه عودت دهند.

وی خرید کتاب در دانشگاه بجنورد را بدون هیچ مانعی دانست و افزود: هرزمان که به منبع خاصی احساس نیاز شود، تامین نیاز می‌گردد. هر ساله از طریق نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و یا خرید از طریق کارگزاران داخلی کتاب‌هایی به مجموعه کتابخانه دانشگاه افزوده می‌شود.

وقار موسوی از اضافه شدن ۳۷۹۲ عنوان و ۵۳۷۹ جلد کتاب فارسی و ۳۱ عنوان و ۱۲۵ جلد کتاب خارجی در سال ۹۷ به کتابخانه دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: تا انتهای سال ۹۷، ۲۱۸۷۴ عنوان و ۴۹۵۸۳ جلد کتاب فارسی در کتابخانه دانشگاه موجود بوده است. همچنین تعداد عناوین کتب لاتین ۱۸۶۴ مورد و ۲۷۶۰ جلد آمارگیری شده که به این ترتیب مجموعا ۵۲۳۴۳ جلد کتاب در این دانشگاه موجود است.

مسئول روابط عمومی دانشگاه بجنورد بیان داشت: خوشبختانه آمار گردش کتاب‌های کتابخانه بالاست و طبق آخرین گزارش ارسالی ۳۶۵۷۸ جلد کتاب به امانت رفته است.

وی از وجود مشوق‌ها و اقدامات فرهنگی دانشگاه در راستای تمایل پیدا کردن دانشجویان به کتاب خبر داد و تاکید کرد: برگزاری جلسه ثابت هفتگی نقد و معرفی کتاب با حضور اعضای هیأت علمی، غیر هیأت علمی و دانشجویان، برگزاری نشست‌های نقد ادبی به صورت ماهانه، راه اندازی گروه دوست داران کتاب در فضای مجازی، ارائه آثار و بحث در خصوص کتاب و مسائل ادبی، راه اندازی فروشگاه ثابت کتاب در محوطه دانشگاه با دارا بودن کتب روز و با تخفیف‌های بسیار چشمگیر برای عموم جامعه دانشگاهی از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه بوده است.

وقار موسوی در پایان اظهار کرد: اهدای کتاب به عنوان هدایای برنامه‌های فرهنگی در موارد متعدد، برگزاری مسابقات مختلف کتابخوانی در طول سال، راه اندازی مرکز ویراستاری کتاب برای آشنا نمودن دانشجویان رشته ادبیات فارسی با شیوه‌های ویراستاری، اجرای طرح خلاصه کردن کتاب برای استفاده بهینه دانشجویان از موضوعات مختلف توسط خود دانشجویان و اجرای طرح‌های مطالعه موضوعی بر اساس تقویم سالیانه از دیگر برنامه‌های معاونت فرهنگی دانشگاه در راستای افزایش فرهنگ مطالعه بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار