کد خبر:۷۵۸۹۸۸
عسکری در گفتگو با دانشجو:

کانون‌های دانشجویی به کمک سیل‌زدگان می‌روند/ برگزاری دوره‌های توانمندسازی از سوی کانون‌ها

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم گفت: برای کانون‌های اجتماعی برنامه‌ای نوشته شده تا بتوانند در قالب یک برنامه هماهنگ تمام عناصر فرهنگی دانشگاه‌ها و تشکل‌ها مددکار سیل‌زدگان شوند.

عسکری، مدیر کل فرهنگی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون اقدامات تازه وزارت علوم درباره کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویی گفت: در سال ۹۷ توانستیم با ابلاغیه‌ای که به دانشگاه‌ها فرستاده بودیم ۸۶ رویش دانشجویی در حوزه‌های مختلف  دینی، مذهبی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی برگزار کنیم.

وی ادامه داد: برای کانون‌های اجتماعی برنامه‌ای نوشته شده تا بتوانند در قالب یک برنامه هماهنگ تمام عناصر فرهنگی دانشگاه‌ها و تشکل‌ها مددکار سیل زدگان شده و برای کمک به سیل زدگان اخیر از حضور کانون‌های اجتماعی دانشگاهی استفاده شود. 

عسکری گفت: از اختیاراتی که دستورالعمل کانون‌ها دارد. مجمع تخصصی کانون‌های فرهنگی است که برای برخی کانون‌ها در حال ایجاد مجامع تخصصی هستند. همچنین جشنواره رویش طبق سنوات قبل در حال برگزاری است و دوره‌های آموزشی و توانمندسازی که برای دانشجویان نیاز است به صورت ویژه از طریق کانون‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.

مدیر کل فرهنگی وزارت علوم پیرامون نمایشگاه کتاب و فعالیت دانشگاه‌ها در این نمایشگاه گفت: صحبت‌هایی انجام دادیم تا از طریق معاونت‌های پژوهشی برای دانشجویان متقاضی حضور در نمایشگاه تسهیلاتی ایجاد شود تا بتوانند در نمایشگاه حضور داشته باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار