آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۹۶۵۷

نخستین دیدار «پوتین» و «کیم»

سران روسیه و کره شمالی برای اولین بار با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه امروز (پنجشنبه) برای اولین بار با یکدیگر دیدار کردند. این دیدار در شهر «ولادیووستوک» واقع در مرز‌های شرقی روسیه انجام شده است.

آخرین باری که عالی‌ترین مقام کره شمالی به روسیه سفر کرده، به سال ۲۰۱۱ و سفر «کیم جونگ ایل» پدر رهبر کنونی این کشور برمی‌گردد. پیشتر یک مقام ارشد کرملین گفته بود رهبر کره شمالی در شهر بندری «ولادی‌وستوک» با پوتین دیدار و درباره مناقشات پیرامون برنامه هسته‌ای پیونگ‌یانگ گفتگو خواهد کرد. این سفر در حالی انجام می‌شود که دیدار اسفندماه سال گذشته کیم و رئیس‌جمهور آمریکا در ویتنام شکست خورد و بدون نتیجه‌ای مشخص پایان یافت.

دیدار دوجانبه کیم جونگ اون رهبر کره شمالی با رئیس‌جمهور روسیه در حالی برگزار می‌شود که پیش از این، پوتین از مواضع آمریکایی‌ها علیه کره شمالی انتقاد کرده است.

کیم جونگ اون بعد از حضور در روسیه، درباره اینکه دیدارش با ولادیمیر پوتین یک دیدار «موفق و مفید» باشد، ابراز امیدواری کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار