تاسيس دانشكده فناوري هاي نوين براي توسعه رشته هاي جديد در دانشگاه آزاد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۰۷۸
عضو هيئت علمي واحد علوم دارويي دانشگاه آزاد خبرداد:

تاسيس دانشكده فناوري هاي نوين براي توسعه رشته هاي جديد در دانشگاه آزاد

عضو هيئت علمي واحد علوم دارويي دانشگاه آزاد گفت: دانشکده فناوري هاي نوين براي توسعه رشته هاي جديد در واحد علوم داروئي دانشگاه آزاد راه اندازي شده است.

دكتر حسين عطار در حاشيه نشست هم انديشي پيرامون «نقش دانشگاه ها در توسعه علمي كشور» در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اراك، تصريح کرد: توجه به رشته هاي بين رشته اي و رشته هاي مورد نياز جامعه در اولويت است و اکنون در برخي دانشگاه ها مثل دانشگاه علوم پزشکي تهران و واحد علوم داروئي دانشگاه آزاد اسلامي براي توسعه رشته هاي جديد، دانشکده فناوري هاي نوين راه اندازي شده است و در واحد علوم داروئي دانشگاه آزاد اسلامي نيز بسياري از رشته ها با نگرش به حوزه دارو راه اندازي مي شود.

وي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي براي ورود پروژه هاي موفق به حوزه تجاري سازي CAST را راه اندازي کرده که داراي کميته هاي مختلف است، البته اين مرکز توجه ويژه به حوزه فناوري هاي نوين کرده است که يکي از حوزه هاي مهم، بيوتکنولوژي و نانوتکنولوژي است و با حمايت هاي ويژه سرمايه گذاري در اين دو بخش سودآور خواهد بود.

عطار با تاکيد بر راه اندازي رشته هاي بين مهندسي و علوم از جمله رشته بيولوژي سيستمي، تصريح كرد: اين رشته به سرعت در دنيا در حال گسترش بوده و ما سرفصل آن را تنظيم و ارسال کرده ايم.

وي افزود: از مراکز ديگري که در حوزه فناوري نانو حمايت هاي ويژه مي کند، ستاد فناوري نانو است که ضمن کمک به تجاري سازي پروژه هاي فناورانه، به توليد علم در اين حوزه نيز كمك کرده است، بطوري که ايران از نظر مقالات ISI از رتبه 60 در سال 82 به رتبه 14رسيد.

عطار در خصوص تجاري سازي فعاليت هاي دانشگاه گفت: سرمايه گذاري در بحث بيوتكنولوژي آينده بسيار خوبي خواهد داشت به شرط اين كه از اين رشته حمايت شود و دانشگاه آزاد اسلامي نيز اگر بخواهد در اين زمينه به نتيجه مطلوب برسد، بايد وارد بخش هاي سرمايه گذاري شود و در اين راستا بايد از فارغ التحصيلان ايراني در خارج از كشور استفاده کند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار