در طرح ارتقاء آشپزخانه ها، پیشنهاد شد آشپزخانههای سطح ۲ و ۳ با حمایت صندوق رفاه دانشجویان به سطوح بالاتر ارتقاء پیدا کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، در اولین جلسه کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی در سال ۹۸ که با حضور دکتر سجادی معاون امور دانشجویان صندوق و اعضاء این کارگروه برگزار شد، ضمن مرور عملکرد صندوق در حوزه تغذیه در سال ۹۷، برنامههای صندوق برای سال ۹۸ تشریح شد. هم چنین اعضاء نظرات خود را برای بهبود کیفیت طرح ارتقاء برای سال ۹۸ ارایه کردند. در طرح ارتقاء آشپزخانه ها، پیشنهاد گردید آشپزخانههای سطح ۲ و ۳ با حمایت صندوق رفاه دانشجویان به سطوح بالاتر ارتقاء پیدا کنند.
در ادامه این جلسه بحثهای تخصصی در مورد طرح شبکه ملی نظارت و ارزیابی جهت حضور موثر کارشناسان تغذیه سراسر کشور در امر بازدید و نظارت صورت گرفت.
معاون امور دانشجویان صندوق رفاه ضمن تقدیر از زحمات اعضای این کارگروه، تشکیل این کارگروه و فعالیتهای انجام شده در آن را کاری بسیار بزرگ دانست که برخی از آنها الگویی برای دیگر بخشهای کشوری شده است. قطعاً این قبیل تلاشها تاثیرات خود را بر طرحهای صندوق در سالهای آتی نشان خواهد داد کما اینکه در حال حاضر نیز این تغییرات محسوس بوده و تاثیر بسزایی در کاهش قابل توجه هزینههای تغذیه، افزایش کیفیت غذای دانشجویی و رضایتمندی دانشجویان داشته است.
اعضای کارگروه نیز ضمن بیان نکات و دغدغههای خود از حمایتهای صندوق رفاه دانشجویان که در شرایط سخت کنار دانشگاهها قرار دارد تقدیر کردند.
در پایان از کارشناسان همکار در اجرای این طرح با اهدای لوح تقدیر قدر شناسی شد.