کاهش اختلاف طالبان و آمریکا بر سر خروج خارجی‌ها از افغانستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۱۶۸۰

کاهش اختلاف طالبان و آمریکا بر سر خروج خارجی‌ها از افغانستان

طالبان اعلام کرد که اختلاف‌ها در گفتگو‌های صلح با نماینده آمریکا در امور افغانستان بر سر زمان‌بندی خروج نیرو‌های ایالات متحده از این کشور در حال کاسته شدن است.
کاهش اختلاف طالبان و آمریکا بر سر خروج خارجی‌ها از افغانستان
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، طالبان اعلام کرد که که اختلاف‌ها در گفتگو‌های صلح با نماینده آمریکا در امور افغانستان بر سر زمان‌بندی خروج نیرو‌های ایالات متحده از این کشور در حال کاسته شدن است و دو طرف همچنان در حال گفتگو در قطر هستند.

سخنگوی طالبان در دوحه در فایلی صوتی که امروز -شنبه- برای آسوشیتدپرس ارسال کرد، گفت که دو طرف پیشنهادات جدیدی برای خروج نیرو‌های آمریکا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) ارائه کرده‌اند. این قدمی مثبت در پایان دادن به نزدیک به ۱۸ سال جنگ در افغانستان است.

«زلمای خلیل‌زاد»، نماینده آمریکا در امور افغانستان، روز گذشته در پیامی توئیتری بر اهمیت آتش‌بس تاکید کرد و نوشت: «زمان آن رسیده که دو طرف سلاح‌هایشان را بر زمین بگذارند». این در حالی است که طالبان هرگونه آتش‌بس را تا زمان خروج نیرو‌های ناتو و آمریکا از افغانستان رد کرده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار