دانشجویان تکنسین سلامت دهان و دندان برای گرفتن پاسخی مناسب برای مشخص شدن وضع تحصیل و اشتغالشان در صبح امروز (چهاردهم اردیبهشت ماه) رو به روی مجلس شورای اسلامی تجمعی اعتراضی داشتند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قصه دانشجویان تکنسین سلامت دهان و دندان به درازا کشیده و گویی پاسکاری آنها ادامه دارد. حال و هوای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته در کشمکش اعتراض و نامه نگاری به مسئولان حسابی مکدر شده و منتظر ناجی برای این معضل هستند. چه کسی به کمک این دانشجویان خواهد برخواست؟ کسی که نه تنها برای یاریشان بلکه برای انجام وظیفه درست خود تلاش و تکاپو کند!
در گزارش قبل به تجمع دانشجویان و دانش آموختگان رشته تکنسین سلامت دهان و دندان در مقابل وزارتخانه بهداشت و درمان آموزش پزشکی اشاره کردیم و در این گزارش از تجمع امروز (چهاردهم اردیبهشت ماه) همین دانشجویان در مقابل مجلس شورای اسلامی خواهیم گفت. لازم به ذکر است که این دانشجویان و دانش آموختگان از نقاط و استانهای مختلف ایران بوده و برخی از آنها برای رساندن صدای اعتراض خود به گوش مسئولان باید هر بار مسافتی طولانی را طی کنند.
یکی از دانش آموختگان معترض در گفتگو با خبرگزاری دانشجو بیان کرد: یکی از اهداف تجمع اعتراضی ما، دیدار با رییس کمیسیون بهداشت بود، اما با دبیر این کمیسیون ارتباط برقرار کردیم. دو نماینده برای صحبت و مذاکره با او انتخاب شدند تا حرفهای تمامی دانشجویان معترض از طریق دبیر کمیسیون به شهریاری رییس کمیسیون بهداشت در مجلس برسد.
وی ادامه داد: نامه نگاریهایی که صمد زاده رییس ادارهی بهداشت دهان و دندان وزارت بهداشت، انجام داده است نهایتا ما را به سمت دستیاری دندانپزشکی سوق میدهد و جلساتی که با رییسی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، داشتند منجر به این شده بود که تعهد ما دانشجویان را آزاد نکنند و مارا تحت عنوان رشته مراقب سلامت دهان و دندان یا همان دستیاری قرار دهند در حالی که ما بارها ذکر کرده ایم رشته ما دستیاری دندانپزشکی نیست.
دانشجوی معترض عنوان کرد: وزارت بهداشت حتی برای آن دسته از دانشگاههایی که در این راستا اعلام همکاری نکرده بودند، با مضمون «پذیرش دانشجو تحت عنوان رشته مراقب سلامت، مشروط بر اعلام نیاز و داشتن بودجه کافی دانشگاه» بخش نامه زده است؛ به عبارتی دانشگاهها بر اساس اعلام نیاز خود و بودجهای که در دسترس دارند، دانشجویان را به عنوان مراقب سلامت دهان و دندان پذیرش کند.
حالا سوالی مطرح میشود که اگر دانشگاهی بودجه مورد نیاز خود برای پذیرش دانشجویان مذکور را نداشت، تکلیفشان بدون آزاد کردن تعهد و معلق ماندن اوضاع تحصیلیشان چه خواهد شد؟
وی در ادامه افزود: صمدزاده اعلام کرد، فقط تعهد افرادی که تصمیم دارند مجددا در آزمون سراسری شرکت کنند، آزاد میکنیم. بر اساس بندی از تعهد نامه، هنگام آزاد کردن تعهد باید غرامتی به طرف ناراضی این تعهد تعلق گیرد و این مسئله بهانهای شده است برای بستن دست دانشجویان معترض.
این دانشجوی معترض با اشاره به اینکه کوریکلوم تحصیلی رشته آنها با رشته بهداشتکاری تفاوتی در حد ۱۰ واحد درسی دارد، بیان کرد:قرار است دبیر کمیسیون بهداشت، نامهای که امروز صبح به امضای تمامی دانشجویان معترض رسید را به رییس کمیسیون بهداشت برساند، هم چنین قول داد تا آخر این هفته قرار ملاقاتی برای شنیدن حرفهای ما با رییس کمیسیون بهداشت مجلس تنظیم کند. از درخواستهای دانشجویان و دانش آموختگان معترض که در نامه ذکر شده بود میتوان به شفاف سازی جایگاه شغلی این رشته، ادامه تحصیل در رشته خود یا بهداشتکاری اشاره کرد.