علیخانی گفت: امروز ۸۰ کشور دنیا از جمله افغانستان و عراق که اوضاع جنگی دارند برنامه استعدادیابی مانند عصر جدید را میسازند. من سال ۹۶ پیشنهاد طرح عصر جدید را دادم که سال ۹۷ اجرا شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احسان علیخانی تهیه کننده برنامه عصر جدید امروز در نشست نقد و بررسی این برنامه تلویزیونی که توسط انجمن علمی دانشجویی علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: عصر جدید سختترین کار عمر من بوده تا برای ساختن آن حتی بچههای لب مرز نیز روی صحنه بیایند تا این ژانر ساخته شود و این بچهها هم دیده شوند.
وی با بیان اینکه کسانی به برنامه عصر جدید آمده اند که اصلا رسانه دنبال آنها نمیرود و آنها فرصتی برای حضور در رسانه ندارند افزود: عصر جدید میتواند امید را پمپاژ کند. در هر حال نقدهایی به این برنامه وارد شد، اما چرخ را هم که ما نباید از اول اختراع کنیم.
علیخانی گفت: امروز ۸۰ کشور دنیا از جمله افغانستان و عراق که اوضاع جنگی دارند برنامه استعدادیابی مانند عصر جدید را میسازند. من سال ۹۶ پیشنهاد طرح عصر جدید را دادم که سال ۹۷ اجرا شد، چون احساس میکردیم که دراین شرایط میتوانیم حال مردم را خوب کنیم.
مجری برنامه عصر جدید به محدودیت امکانات در تولید برنامه عصر جدید اشاره کرد و افزود: ما ۸ تا ۹ ماه به صورت شبانه روز در عصر جدید کار کردیم، ولی من یک ریال نگرفته ام و اینکه کسی بگوید ادامه دهیم.
علیخانی در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان نسبت به موضوعی که هیچ ارتباطی با نقد برنامه عصر جدید نداشت گفت: در این اوضاع و احوالی که دوستان من فریاد میزنند حرفشان شنیده شود شاید که رنجیده و زخم خورده باشیم، ولی من برنامه ساز چه کاری میتوانم انجام دهم.
علیخانی اظهار کرد: من هم دویست متر آن طرفتر دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و در دانشکده مدیریت درس خوانده ام و با افتخار از این جلساتی که شما برگزار کردید را برگزار کرده ایم و این که من چه میتوانم بکنم.
وی خطاب به این دانشجویان معترض گفت: اگر موضوعی را که شما میگویید از من مهمتر است پس به ما اجازه بدهید برویم.