
کد خبر:۷۶۲۹۶۹
موج جدید تحریمهای آمریکا علیه کوبا؛
موسوی: واشنگتن برای فشار به کشورهای مستقل از هر ابزار غیرمشروعی استفاده میکند
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران سیاست های خصمانه ایالات متحده آمریکا علیه کوبا بویژه برداشتن تعلیق بخش 3 قانون تحریمی هلمز - برتون را به شدت محکوم کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران سیاست های خصمانه ایالات متحده آمریکا علیه کوبا بویژه برداشتن تعلیق بخش ۳ قانون تحریمی هلمز - برتون را به شدت محکوم کرد و اظهار داشت: واشنگتن با این اقدام بار دیگر نشان داد برای فشار به کشورهای مستقل از هر ابزار غیرمشروعی استفاده می کند و به رغم مخالفت سالانه اکثریت قاطع کشورهای عضو سازمان ملل متحد با محاصره اقتصادی کوبا، هیچ حد و مرزی در اعمال تحریم های ضدانسانی جدید علیه این کشور و نقض مکرر تعهدات خود ندارد.
موسوی افزود: جمهوری اسلامی ایران ضمن اعلام حمایت از دولت و ملت جمهوری کوبا در برابر موج جدید تحریم ها و تهدیدات آمریکا، کشورهای مسئول را به اتخاذ اقدامات موثر در برابر نقض مکرر حقوق بین الملل از سوی واشنگتن فرا می خواند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
مانده ایم با این همه بدعهدی و دشمنی ۴۰ ساله امریکا با ایران دستگاه دیپلماسی کشور چرا به وعده چنین امریکایی اعتماد کرد و روزنامه های وابسته به او امضای کری را در مورد برجام تضمین میدانستند !!!!؟
بعد از مهلت ۶۰ روزه دولت ی روحانی به اروپا برای اجرای کامل تعهدات برجامیش هرگونه کوتاهی و کمک به وقت تلف کردن اروپا از سوی دولت، به معنای این خواهد بود که قول ی روحانی به خانم موگرینی برای دولت از منافع کشور مهم تر است