آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۴۹۱۷

استقبال وزارت خارجه با گفت‌وگوی دولت ونزوئلا و مخالفان

سخنگوی وزارت خارجه ضمن استقبال از اخبار مربوط به گفت‌وگوی دولت ونزوئلا و مخالفان در نروژ گفت: امیدواریم که این گفتگو‌ها به یک راه‌حل سیاسی بین طرفین منتج شود.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اخبار مربوط به گفت‌وگوی دولت ونزوئلا و مخالفان در نروژ، ضمن استقبال از این ابتکار گفت: امیدواریم که این گفتگو‌ها به یک راه‌حل سیاسی بین طرفین منتج شده و ونزوئلا بتواند هر چه سریعتر در آرامش وضعیت اقتصاد و معیشت مردم خود را بهبود بخشد.

موسوی با اشاره به آثار خسارت بار دخالت برخی از کشور‌ها در امور داخلی ونزوئلا افزود: متاسفانه آمریکا با بلوکه کردن و غارت منابع مالی ونزوئلا مردم این کشور را تحت مجازات دسته جمعی قرار داده است که ضروری است برای بهبود شرایط ملت ونزوئلا دست از تروریسم اقتصادی و رفتار‌های غیرقانونی و خلاف موازین حقوق بشری بردارد.

رویترز از برگزاری گفتگو‌هایی بین دولت ونزوئلا و مخالفان در نروژ خبر داد و «خورخه والرو» سفیر ونزوئلا در مقر اروپایی سازمان ملل متحد نیز در گفتگو با خبرنگاران در ژنو این خبر را تأیید کرده است.

«نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا نیز اعلام کرد به دنبال دستورکاری مسالمت‌آمیز برای مذاکره با مخالفان دولت هستیم.

او جمعه اعلام کرد نمایندگان ما این هفته به نروژ رفته‌اند تا در مذاکره با مخالفان، «به‌دنبال ایجاد دستورکاری مسالمت‌آمیز باشند».

از ماه ژانویه سال جاری میلادی که «خوان گوایدو» خود را رئیس جمهور ونزوئلا نامید، این کشور با آشوب سیاسی مواجه شد. آمریکا و تعدادی از کشور‌های اروپایی از جمله هواداران این رئیس‌جمهور خودخوانده هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار