بيماري هاي غيرواگير در دو دهه آينده افزايش مي‌يابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۴۷۳
رئيس مركز پژوهشكده پزشكي دانشگاه شهيد بهشتي:

بيماري هاي غيرواگير در دو دهه آينده افزايش مي‌يابد

رئيس مركز پژوهشكده پزشكي دانشگاه شهيد بهشتي گفت: در دو دهه آينده به دليل تغيير در هرم سني، بيماري هاي غيرواگير در كشور افزايش خواهد يافت.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از زنجان، دكتر عزيزي ديشب در دومين كنگره بين المللي سندرم متابوليك، چاقي و ديابت در زنجان گفت: برگزاري چنين كنگره‌هايي در زمينه‌هاي بيماري غيرواگير و در رأس آنها بيماري هاي قلبي، عروقي و ديابت از ارزش زيادي برخوردار است.

وي با بيان اينكه ايران در حال گذار تغذيه‌اي است، اظهار داشت: به همان ترتيب كه افزايش وزن داريم كاهش وزن نيز وجود دارد.

رئيس مركز پژوهشكده پزشكي دانشگاه شهيد بهشتي، عامل افزايش وزن را فعاليت بدني بسيار كم عنوان كرد.

عزيزي افزود: در دو دهه آينده به دليل تغيير در هرم سني، بيماري هاي غيرواگير در كشور افزايش خواهد يافت.

وي با اشاره به رشد بسيار سريع كشور در مسائل پزشكي ابراز داشت: دقيقا سال 1366 بود كه جهت افتتاح دانشگاه علوم پزشكي زنجان آمديم و اين در حالي است كه امروز علاوه بر زنجان در سطح كشور به پيشرفت هاي قابل توجهي رسيده‌ايم و اين پيشرفت‌ها مرهون تلاش‌ هاي بي وقفه جوان‌ها و نيروي مستعد در كشور هستيم.

اين مقام مسئول با اشاره به تاريخ درخشان علم پزشكي در ايران خاطرنشان كرد: ظهور اطلاعات و علم پزشكي مخصوص عصر حاضر نيست بلكه مي‌توان مطالب بيماري هاي غيرواگير از جمله ديابت و چاقي را در آثار ذكرياي رازي تا سال 304 هجري شمسي و ابوعلي سينا تا سال 429 هجري شمسي و امثال اينها مشاهده كرد.

عزيزي ادامه داد: وجود مطالب بيماري تيروئيدي اولين بار در آثار ابوعلي سينا نشان دهنده اين است كه علوم پزشكي غيرواگير مختص زمان و مكان خاصي نبوده است.

وي با اشاره به راه اندازي دانشكده پزشكي در تهران به سال 1317 يادآور شد: تا سال 1333 هيچ تخصصي در زمينه غدد نداشتيم تا اينكه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، 17 فوق تخصصي در رشته غدد به 170 نفر ت اكنون افزايش يافته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار