مهمترين پيام شهادت شهداي موتلفه ادامه مبارزه با طاغوت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۵۲۰
عضو كميسيون فرهنگي مجلس:

مهمترين پيام شهادت شهداي موتلفه ادامه مبارزه با طاغوت است

عضو كميسيون فرهنگي مجلس در مراسم گراميداشت سالگرد شهادت شهداي موتلفه گفت: مهمترين درس شهادت اين سربازان دلير اسلام، اين سخن شهيد بخارايي است كه فرياد زد به جوانان بگوييد مبارزه با طاغوت پايان نيافته و ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، در مراسمي كه ديشب به مناسبت گراميداشت ياد و خاطره شهداي حزب موتلفه در مسجد امام حسين(ع) ياسوج برگزار شد، دكتر ستار هدايت‌خواه با بيان اين مطلب، مبارزه با طاغوت را نيازمند مبارزه با چهار دشمن دروني دانست و گفت: شيطان، نفس اماره، جاذبه‌هاي دنيا، دشمناني هستند كه انسان در صورت موفقيت در مبارزه با آنها مي تواند توفيق مبارزه با دشمنان خارجي دين خدا را نيز كسب كند.

نماينده بويراحمد و دنا در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به نقش خودسازي در كسب اين توفيق و با بيان اينكه سازمان منافقين، زماني داعيه‌دار مبارزه با شاه و سپس آمريكا بود، افزود: با اين وجود به دليل عدم خودسازي و تهذيب نفس، امروز همين سازمان، جاسوس و عامل آمريكاست.

هدايت‌خواه خاطرنشان كرد: شهداي موتلفه اهل خودسازي و در نتيجه داراي روحيه اخلاص، شهادت طلبي و بصيرت ناشي از اين خودسازي بودند و همين ويژگي‌ها از آنها انسان‌هايي ساخت كه توانستند در آن خفقان، چنين حركت مهمي را انجام دهند.

اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس افزود: بصيرت شهداي موتلفه به آنها قدرت فرقان داده بود و مي‌دانستند كه در آن شرايط رعب و وحشت رژيم شاهنشاهي چه تصميم و راهكاري را اتخاذ كنند.

وي همچنين اضافه كرد: اين بصيرت به حدي بود كه يكي از اين شهيدان، هنگام تيراندازي به حسنعلي منصور، گلوي او را نشانه گرفت تا حلقومي كه صداي اهانت به مراجع عظام از آن بيرون آمده بود را از بين ببرد و اين موضوع، درس عبرتي براي ديگران شود.

لازم به ذكر است، در پايان اين مراسم در رثاي چهار شهيد گرانقدر حزب موتلفه، شهيدان؛ بخارايي، اماني، نيك‌نژاد و صفار هرندي مديحه سرايي شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار