تحقق اقتصاد اسلامي در گرو عزم و همت ملي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۵۲۲
رئيس انجمن اقتصاد اسلامي حوزه:

تحقق اقتصاد اسلامي در گرو عزم و همت ملي است

رئيس انجمن اقتصاد اسلامي حوزه، تحقق اقتصاد اسلامي در کشور را در سايه عزم و همت ملي دانست.

حجت‌الاسلام سيد حسين ميرمعزي در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در قم، خاطرنشان کرد: اگر واقعا مي خواهيم در زمينه اقتصاد اسلامي به نتيجه برسيم، بايد اين کار را به صورت يک حرکت و عزم ملي درآوريم.

وي با بيان اينکه تنها 4 پژوهشگاه در کل کشور در زمينه اقتصاد اسلامي فعاليت مي کنند، گفت: براي اين مسئله سرمايه گذاري و تدبير لازم انجام نشده است و حرکت هاي انجام شده خودجوش بوده اند.

رئيس انجمن اقتصاد اسلامي حوزه علميه قم با اشاره به فعاليت پژوهشي 50 محقق در اين انجمن گفت: اين افراد فارغ التحصيل مقاطع کارشناسي ارشد و دکترا از دانشگاه هستند و از متخصصان و کارشناسان فقهي در حوزه مي باشند.

مير معزي طرح مباحث معنوي در اقتصاد را در بهبود شرايط اقتصادي کشور موثر دانست و گفت: توجه مسئولان امر به اقتصاد همراه با معنويت به رشد توليد و توسعه کشور کمک مي کند و از جهت اقتصادي، وضع بهتري خواهيم داشت./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار