شركت 250 دانشجوي دانشگاه اراك در مراسم اعتكاف امسال
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، حجتالاسلام نعمتالله شمس با بيان اين مطلب اظهار داشت: ثبت نام از دانشجويان براي شرکت در مراسم، توسط دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و دانشکدهها صورت ميپذيرد و با هماهنگيهاي انجام شده، امسال فقط اين مراسم ويژه خواهران دانشجو بوده و براي هماهنگي بيشتر با دانشجويان علوم پزشکي اراک به صورت متمرکز برگزار ميشود.
وي افزود: در مراسم اعتکاف امسال ضمن دعوت از مبلغين و سخنرانان، برنامههاي فرهنگي متعددي براي معتکفين برگزار ميشود.
شمس همچنين تشکيل حلقههاي معرفتي دانشجويان، برگزاري برنامههاي مناسبتي و جلسات آزاد را از ديگر برنامههاي جانبي اين مراسم بر شمرد.
معاون فرهنگي دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اراک در پايان به استقبال پرشور دانشجويان دختر در ثبت نام مراسم اعتکاف اشاره و تصريح کرد: به علت محدوديت فضا و مکاني فقط تعداد 250 نفر ميتوانند در اين مراسم روحاني شرکت کنند./انتهاي پيام/