بيش از 200 نفر از دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي قم فارغ التحصيل شدند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از قم، دکتر سيد شمس الدين حجازي، رئيس دانشگاه علوم پزشكي قم امروز در اين مراسم با بيان اينکه در دين مبين اسلام و آموزه هاي ديني بر تحصيل، کسب علم و معرفت و خدمت به مردم تاکيد بسياري شده است، گفت: دانش آموختگان رشته هاي مختلف علوم پزشکي بايد با تمسک به ارزش ها و مباني اسلامي و استفاده از علوم و دانش هاي نوين پزشکي براي تحقق جامعه سالم تلاش کنند.
وي دوران جواني و دانشجويي را بهترين زمان ممکن براي رسيدن به اهداف متعالي علمي و معنوي دانست و افزود: بهره گيري از بسياري آموزه هاي اسلامي و در همه شرايط به ياد خداوند بودن، سعادت دنيوي و اخروي انسان ها را به همراه دارد.
حجازي با اشاره پيشرفت امکانات و تجهيزات پزشکي و آموزشي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي اظهار داشت: در حالي که تا قبل از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي در بسياري از رشته هاي پزشکي کمبودهاي زيادي به لحاظ علمي، تجهيزات پزشکي و نيروي انساني در کشور وجود داشت، در حال حاضر پيشرفت هاي بسيار خوبي در بخش هاي مختلف پزشکي در کشور ايجاد شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي قم با تاکيد بر اينکه علم پزشکي در دين مبين اسلام سابقه ديرينه اي دارد، تصريح كرد: زندگي ائمه اطهار و بزرگان علمي و اسلامي در زمينه پزشکي مي تواند الگوي خوبي براي عبور از مشکلات و دسترسي به اهداف باشد.
حجت الاسلام محمدي، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشکي قم هم در اين مراسم انسان سازي و افزايش بار علمي، معرفتي و اخلاقي دانشجويان را از مهمترين وظايف دانشگاه ها برشمرد و گفت: اينکه دانشجويان بتوانند پس از گذراندن دوران تحصيل با علم و آگاهي بيشتر وارد جامعه شوند و به مردم خدمت کنند، به پايبندي به اصول و معيارهاي انساني و ديني نيازمند است.
وي با بيان اينکه در راه خدمت به مردم و کسب علم و دانش، نفس ها تسبيح و قدم ها عبادت است، تصريح کرد: دانشجويان و اهل علم بايد با حرکت در مسير منويات رهبر معظم انقلاب و برنامه هاي توسعه کشور، کمبودها و کاستي ها را جبران كنند و جامعه را به سمت خودکفايي سوق دهند.
لازم به ذكر است، در پايان اين مراسم با اهداي لوح و تنديس از دانش آموختگان برتر در رشته هاي مختلف تقدير شد./انتهاي پيام/