توليد اسانس گل محمدي باارزش‌تر از گلاب است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۸۱۶
مدير کانون هماهنگي فناوري گل محمدي و گلاب دانشگاه کاشان:

توليد اسانس گل محمدي باارزش‌تر از گلاب است

مدير کانون هماهنگي فناوري گل محمدي و گلاب دانشگاه کاشان با تأکيد بر لزوم ترويج فرهنگ استحصال اسانس به جاي گلاب گفت: استحصال اسانس به جاي گلاب پردرآمدتر و موجب رشد اقتصادي است.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر عبدالرسول حقير ابراهيم‌آبادي گل محمدي را سلطان گل‌ها و اسانس اين گل را با ارزش‌ترين محصول صنعت گلابگيري دانست.

مدير کانون هماهنگي گل محمدي و گلاب دانشگاه کاشان اسانس اين گل را مانند طلا با ارزش دانست و افزود: از اين ماده مي‌توان در صنعت عطرسازي براي ادکلن‌هاي گرانقيمت استفاده کرد.

وي همچنين اظهار داشت: با ساخت دستگاه تقطير مداوم در اين کانون، از هر سه تن گل محمدي يک کيلو اسانس استحصال مي‌شود.

بر اساس اين گزارش، کانون هماهنگي فناوري گل محمدي و گلاب دانشگاه کاشان ارديبهشت ماه سال جاري با همکاري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در محل پژوهشکده اسانس‌هاي طبيعي دانشگاه کاشان در شهر قمصر گشايش يافت.

لازم به ذکر است، هم اکنون 1200هکتار از زمين‌هاي برزک، جوشقان کامو، قمصر و روستاهاي تابعه در شهرستان کاشان زير کشت گل محمدي قرار دارد و سالانه بيش از 7500 تن گلاب در اين شهرستان توليد مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار