کد خبر:۷۶۹۸۹۸
کوشکی در گفتگو با دانشجو:

ژاپن و آلمان نماد تسلیم و سازش هستند / مساله‌ای برای «میانجی‌گری» وجود ندارد

استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: مسئله‌ای تحت عنوان «میانجی‌گری» وجود ندارد و استفاده از این عبارت، بازی در عملیات روانی کسانی هست که خواستار سازش و تسلیم با آمریکا هستند.

ژاپن و آلمان نماد تسلیم و سازش هستند/ مساله‌ای برای «میانجی‌گری» وجود ندارد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد صادق کوشکی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در واکنش به حضور نخست وزیر ژاپن و وزیر امور خارجه آلمان در ایران گفت: حضور این دو در ایران، تنها جهت انتقال پیام امریکایی‌ها و بیان مطالبات ۱۳ بندی آن‌ها می‌باشد.

محمدصادق کوشکی ضمن بر شمردن این دو کشور به عنوان نماد تسلیم و سازش در مقابل آمریکا، تنها دلیل حضور این دو نفر را جهت یادآوری رویکرد سازش و تسلیم در برابر امریکا به دولت‌مردان ایران دانست و گفت: مسئله‌ای تحت عنوان میانجی گری وجود ندارد و استفاده از عبارت «میانجی‌گری» بازی در عملیات روانی کسانی هست که خواستار سازش و تسلیم با آمریکا هستند.

کوشکی تصریح کرد: حضور شینزو آبه نخست وزیر ژاپن و هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان در ایران تنها جهت مطرح کردن مطالبات ۱۳ بندی آمریکا که اخیرا توسط پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا ارائه شده، می‌باشد و حضور این دو هیچ دلیل دیگری نمی‌تواند داشته باشد. زیرا انتخاب دو کشور که با تمام قدرت خود در مقابل آمریکا تسلیم شدند هیچ مفهومی جز سازش را منتقل نمی‌کند و اگر غیر این بود می‌شد از اشخاص دیگری استفاده کرد.

وی با اشاره به انتخاب این دو کشور که نماد سازش و تسلیم در مقابل خواسته‌های آمریکا هستند گفت: افراد و احزاب و نشریاتی که از حضور این دو فرد در ایران استقبال می‌کنند کسانی هستند که با علم به این مطلب، به دنبال سازش و تسلیم می‌باشند.

این استاد دانشگاه حضور این اشخاص در ایران را حرکتی هماهنگی بین آمریکا، کشور‌ای واسطه ژاپن و آلمان و نفوذی‌های داخلی دانست و تاکید کرد که حضور این دو فرد ربطی به میانجی گری خیالی ندارد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران با یادآوری توافق به ظاهر موفق برجام و عدم التزام عملی آمریکا به آن خاطرنشان کرد: میانجی‌گری هیچ دلیل و موضوعیتی ندارد، چون که مسئله‌ای بین طرفین وجود ندارد و تنها دلیل حضور این افراد در ایران تاکید و دیکته متن مطالبات ۱۳ گانه آمریکا است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار