کد خبر:۷۷۰۰۶۸
رحیمیان در نشست خبری:

دولت با دادن آدرس غلط به ملت از پاسخگویی فرار نکند / حضور وزیر امور خارجه آلمان در ایران به چه بهانه‌ای است؟

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: مسئله اصلی کشور بحث اقتصاد و معیشت مردم است. دولت و مسئولان نظام باید فارغ از هرگونه حاشیه‌سازی و دادن آدرس غلط به ملت از پاسخگویی فرار نکنند.

دولت با دادن آدرس غلط به ملت از پاسخگویی فرار نکند / حضور وزیر امور خارجه آلمان در ایران به چه بهانه‌ای است؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران با عنوان «تبیین اتفاقات دیپلماتیک اخیر و مسائل مهم کشور»، امروز صبح با حضور اصحاب رسانه در لانه جاسوسی سابق آمریکا برگزار شد.

علی مرادی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در ابتدای نشست ضمن وظیفه دانستن روشنگری و مطالبه گری در نظام جمهوری اسلامی همراه با تبیین چالش‌ها و ضرورت‌ها و آرمان‌های انقلابی اسلامی برای قشر نخبگانی جامعه به عنوان سربازان خط مقدم این عرصه گفت: امروز جنبش دانشجویی اگر علم مبارزه با خدعه دشمنان را برنبرد و برای مردم روشنگری نکند خیانت به انقلاب و نظام کرده است همان طور که روزی دانشجویان در مسیر استکبارستیزی انقلاب دوم را رقم زنند امروزدانشجویان و قشر نخبگانی جنبش هاش دانشجویی باید در جنگ اقتصادی در خاکریز داخلی آرایش جنگی بگیرند و با رسوایی نقشه دشمنان در میان مردم و شناسایی خط نفوذ و نفوذی‌ها و آگاهی دادن به مردم از طرح سنگر به سنگر دشمن برای آلوده سازی نظام و انقلاب و مردم جلوگیری کنند.
 
دولت با دادن آدرس غلط به ملت از پاسخگویی فرار نکند / حضور وزیر امور خارجه آلمان در ایران به چه بهانه‌ای است؟

مرادی در ادامه با یادآوری اقدامات اخیر سفارت انگلیس در ایران افزود: این دشمن برای نفوذ و تحقیر و سوء استفاده از مردم در ایران از هیچ راهی فروگذار نکرده است اگر لازم باشد ملبسی از لباس پیغمبر را روی قوای شیطانی خود می‌پوشاند و به میان مردم می‌آید روزی اخطار می‌دهد و در سفارتخانه اش دسته عزاداری برگزار می‌کند و روزی هم به بهانه جشن و سرور برای ملکه خبیث و خانواده جنایتکار وارد میدان می‌شود.
مرادی در پایان صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: جنبش دانشجویی مدت هاست اجازه تحقیر و توهین و توطئه علیه عزت و منفعت ملی ایستاده و باز هم اجازه نخواهد داد تحقیری که روزی با چکمه‌های رضاخانی به کشور تحمیل کردند، تکرار شود.

در ادامه نشست خبری قدسی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران مرکز نیز در این نشست با اشاره به سفر وزیر امور خارجه آلمان به کشورمان تصریح کرد: آلمانی‌ها زمانی از ترس نقض تحریم‌های به هواپیمای وزیر امور خارجه کشورمان در فرودگاه مونیخ سوخت رسانی نکردند و برای این کار از وزارت دفاع کمک گرفتند؛ با این وجود وزیر امور خارجه این کشور با چه رویی قدم رنجه کرده و به ایران آمدند.

وی به اظهارات روز گذشته وزیر امور خارجه ایران اشاره کرد و گفت: آقای ماس گفته است از ما انتظار معجزه نداشته باشید ما از شما انتظار معجزه نداریم، چون عمل به تعهد معجزه نیست عمل به تعهد عرضه می‌خواهد و شما عرضه آن را ندارید؛ با این وجود بحث ما این است که اگر شما عرضه عمل به تعهدات خود را نداشته اید، چرا وقت ملت ایران را گرفتید و مذاکره کردید.
دولت با دادن آدرس غلط به ملت از پاسخگویی فرار نکند / حضور وزیر امور خارجه آلمان در ایران به چه بهانه‌ای است؟
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران مرکز اظهار کرد: غربی‌ها به خاطر این که چندین سال وقت ملت ایران را گرفته اند، حتما باید از ملت ما عذرخواهی کنند.
علی طلوعی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در ادامه این نشست گفت: امروز مجددا در فضای سیاسی کشور صدایی به گوش می‌رسد که در پی برقراری رابطه با غرب و مذاکره مجدد است.
وی ادامه داد: آن‌هایی که علیرغم هشدار دلسوزان انقلاب، سرمایه‌های کشور را حراج گذاشتند متاسافانه امروز در پی آزمودن تجربه تلخ گذشته خود هستند و می‌خواهند از سوراخی که قبلا گزیده شده‌اند، مجددا هم گزیده شوند.
طلوعی یادآور شد: امریکا امروز دست به دامان خیلی‌ها شده تا دوباره بتواند ایران را پای میزمذاکره بکشاند، برخی دولتمردان داخلی هم بعضا با دادن آدرس غلط در پی مذاکره مجدد هستند.
دولت با دادن آدرس غلط به ملت از پاسخگویی فرار نکند / حضور وزیر امور خارجه آلمان در ایران به چه بهانه‌ای است؟
 
این فعال دانشجویی گفت: ما دانشجویان بسیجی با صراحت اعلام می‌کنیم با هر نوع وادادگی و زدن چوب حراج به سرمایه‌های کشور مخالف هستیم و تاکید می‌کنیم مقاومت و تکیه بر توان داخلی راه حل مشکلات است و دولتمردان باید به این راه بازگرداند.
وی گفت: راه حل مشکلات کشور این است که دولتمردان با استفاده از ظرفیت‌های عظیم کشور و نیرو و توان داخلی به حل مشکلات بپردازند و امیدواریم مسئولان ما هرچه زودتر به این مسئله توجه جدی کنند.
طلوعی در ادامه با اشاره به حضور مسئولانی از آلمان و ژاپن در تهران گفت: در گذشته برخی پیشرفت ژاپن و آلمان را مثال می‌زدند و می‌گفتند، چون آن‌ها نیروی نظامی ندارند پیشرفت کرده‌اند! حال شاهد حضور مسئولان این دو کشور به ایران هستیم. ما اگر موشک و قدرت نظامی داریم برای دفا از کشور و مردم است و با کسی سرجنگ نداریم، ما هیچ وقت اجازه نمی‌دهیم ایران زیر سلطه بیگانگان برود و به هیچ وجه توان دفاعی ما قابل مذاکره نیست.


رحیمیان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) در نشست خبری مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران گفت: مسئله اصلی کشور ما مسئله اقتصاد است و امروز مردم در تنگنا‌های اقتصادی هستند و در مزیقه قرار دارند؛ با این وجود ما نیز به عنوان دانشجو از مردم هستیم و مسائل معیشتی آن‌ها را درک می‌کنیم.

رحمیان با بیان اینکه دولت باید تمرکز خود را روی مسائل اقتصادی قرار دهد و از دادن آدرس غلط به مردم پرهیز کند، تصریح کرد: حضور وزیر خارجه المان در ایران، سفر پیش روی نخست وزیر ژاپن، مسائل آخر هفته که قرار است در سفارت انگلیس اتفاق بیفتد و مسائل حاشیه‌ای در مورد حجاب همه و همه راه فراری برای پاسخ گویی از مسائل اقتصادی است.
 
دولت با دادن آدرس غلط به ملت از پاسخگویی فرار نکند / حضور وزیر امور خارجه آلمان در ایران به چه بهانه‌ای است؟

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه بسیاری از مسائل اقتصادی که با آن‌ها روبه رو هستیم در داخل کشور قابل حل هستند، اظهار کرد: مثلا اگر کسی بخواهد کسب و کار آسان راه بیندازد، چندین ماه باید درگیر اخذ مجوز باشد و این در حالی است که در همین کشور‌های همسایه مردم می‌توانند در یک نصف روز کسب و کار راه بیندازند.

وی به مشکلات خصوصی سازی در کشور اشاره کرد و افزود: امروز شاهد اشتباهات در قیمت گذاری‌ها هستیم؛ البته امیدواریم که این قیمت گذاری‌ها از روی اشتباه بوده و خائنانه نباشد.

رحیمیان با بیان اینکه اشتباهات در قیمت گذاری‌ها به اقتصاد مملکت ضربه می‌زند، تصریح کرد: تخصیص ارز دولتی به کالا‌های لوکس، عدم جلوگیری از قاچاق، نهادینه شدن قاچاق در گمرکات، عدم برخورد جدی با مفاسد اقتصادی، عدم توجه به نیاز‌های کشور در حوزه اقتصادی و عدم توجه به اقتصاد بدون نفت از جمله مشکلاتی است که امروز کشور با آن‌ها دست به گریبان است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) اضافه کرد: در بحث تحریم پتروشیمی‌ها به گفته چند تن از کارشناسان این تحریم‌ها تاثیر خاصی بر روی اقتصاد ندارد در هر حال ما امروز با سخت‌ترین تحریم‌ها مواجه هستیم؛ اما اقتصاد کشور با تمام مشکلات به بن بست نرسیده است.

وی با اشاره به اینکه با رونق گرفتن ساخت مسکن بسیاری از صنایع مرتبط با ساخت و ساز‌ها در کشور احیا می‌شوند، اظهار کرد: مسئله اصلی کشور بحث اقتصاد و معیشت مردم است در هر حال دولت و مسئولان نظام باید فارغ از هر گونه حاشیه سازی و دادن آدرس غلط به ملت از پاسخگویی فرار نکنند.
 
قلی زاده مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه الزهراء نیز در این نشست خبری بیان کرد: در تاریخ ۸۰۰ سال اخیر هر گاه سخن از خیانت و خباثت کشوری در حق مردم ایران به میان می‌آید انگلستان با پیشتازی در مقام اول قرار دارد.
 
وی با بیان اینکه بلا‌هایی که دولت استعمارگر انگلیس در طول ده‌ها سال بر سر ملت ایران آورده فراموش ناشدنی است، افزود: مگر می‌توان قتل عام ۱۰ میلیون نفر یعنی نیمی از مردم ایران به دلیل قحطی و گرسنگی ناشی از غارت و احتکار غلات توسط انگلیسی‌ها در جنگ جهانی اول را فراموش کرد.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه الزهراء با اشاره به بخشی از خباثت‌های انگلیس علیه ملت ایران بیان کرد: انگلیسی‌ها انقلاب مشروطیت را مصادره کردند، دیکتاتوری سیاه رضاخان را بر این مردم تحمیل کردند، نفت را غارت کردند، کشور را عقب نگاه داشتند، ملت را مورد اهانت قرار دادند و حق عمومی یک ملت را در طول ده‌ها سال پایمال کردند.
 
قلی زاده با تاکید بر اینکه مردم ایران هرگز خیانت‌های بی شمار بریتانیا در حق خود را فراموش نخواهند کرد، اما در این بین همواره هستند افرادی که زر و زور این خباثت پیشه مکار چشم شان را کور کرده و به جای خادمی ملت به دنبال خادمی ملکه هستند، تصریح کرد: روزه‌ای که در ضیافت روباه پیر افطار شود مطمئنا مورد قبول ملکه و یاران قرار خواهد گرفت.
 
وی افزود: گویا تناقض مضحک افطاری در سفارت بریتانیا برای دیپلمات‌های انگلیسی کافی نبوده که اکنون به ظاهر به دنبال برگزاری جشن تولد ملکه با اسپانسر ایرانی هستند.
 
قلی زاده اظهار کرد: یادمان هست که چندی پیش اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه برای حل و فصل مشکل دست کم ۹ میلیون نفری که در کشور انگلیس تنها زندگی می‌کنند یک وزیر امور تنهایی در کابینه می‌خواهند منصوب کنند با این وجود ما نیز پیشنهاد می‌کنیم پس از پایان درگیری‌های تمام نشدنی شان بر سر خروج از اتحادیه اروپا برای رسیدگی به امور دخل و خرج تولد ملکه نیز وزیر منصوب کنند تا آن قدر ذلیلانه برای برگزاری تولد در سفارت به دنبال اسپانسر ایرانی نگردند.
 
وی تاکید کرد: مردم ایران هرگز اجازه نمی‌دهند که پول شان صرف خوش گذرانی عده‌ای انگلیسی صفت در تولد ملکه شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار