کارگردان فیلم سینمایی «مُلک سلیمان» درباره حکومت داری الهی و الگویی در نسخه سریالی این اثر سخن گفت.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «شهریار بحرانی» کارگردان سینما و تلویزیون، با اشاره به اینکه تولید سریال «مُلک سلیمان» در اولویت قرار دارد، گفت: بعد از تولید حجاب راه رستگاری تمرکزم را روی سریال «ملک سلیمان» گذاشتم و دوست دارم تا درباره بحث حجاب دوستان دیگرم ورود پیدا کنند و کارهای جدیدی بسازند.
بحرانی درباره اهمیت ساخت سریال «مُلک سلیمان»، گفت: در ابتدا که فیلم سینماییاش را ساختیم، قرار بود تا نسخههای دیگر سینماییاش هم ساخته شود، اما به خاطر سختی کار و استفاده از جلوههای ویژه سه بعدی و استفاده از امکانات فراوان، مورد حمایت سینما قرار نگرفتیم. طبق هدایتی که مدیران کردند، به سمت تلویزیون رفته و در حال مذاکره هستیم تا ادامه داستان را در قالب سریال بسازیم. همچنین در ابتدای این سریال از نسخه سینمایی پخش شده نیز استفاده میکنیم.
وی با اشاره به اینکه «مُلک سلیمان» جزو یکی از ده فیلم پرفروش ایرانی است و ضمن بیان توضیحی درباره قصه اصلی این سریال، نیز بیان داشت: بحث اصلی این سریال مُلک و حکومت داری الهی و الگویی است. داستان این سریال از نظر زمانی کمی عقبتر از نسخه سینمایی است و از زمان طالوت و داوود نبی (ع) آغاز میشود که داود نبی باید مسائل مربوط به حکومت را حل و فصل کند و این الگو در زمان حضرت سلیمان پیاده میشود و اینکه حاکم طوری رفتار کند تا مردم جامعه خود را به تعالی و رشد بالایی برساند.
کارگردان سریال «مریم مقدس» ادامه داد: نتیجه کار داوود در زمان حضرت سلیمان بروز پیدا میکند و تا جایی پیش میرود که به قتل آبگینه میرسد. همچنین باید این را یادآور شوم که سبک زندگی در سریال «مُلک سلیمان» راهکار نجات انسان امروزی از سبک زندگی یهودی آمریکایی است و در گام دوم انقلاب، پیام اصلی و نقطه عطف نجات فرهنگی ما در بازگشت به مُلک داری الهی است که در زمان سلیمان (ع) بر پاشده است.
بحرانی درباره استفاده از بازیگران نسخه سینمایی در این سریال نیز عنوان داشت: امیدواریم بتوانیم از همان بازیگران در این سریال نیز بهره ببریم و خیلی خوب میشود که بتوانیم چنین کاری انجام دهیم تا ذهنیت مخاطبان نیز تغییر نکند.
سریال «ملک سلیمان» به تهیه کنندگی محمدرضا رمضانی و کارگردانی شهریار بحرانی تهیه و تولید میشود.
کارگردان سریال «مریم مقدس» ادامه داد: نتیجه کار داوود در زمان حضرت سلیمان بروز پیدا میکند و تا جایی پیش میرود که به «قتل» آبگینه میرسد.
حضرت آقا، «قصر» آبگینه، نه «قتل» آبگینه.
آخه قتل آبگینه یعنی چی؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
حضرت آقا، «قصر» آبگینه، نه «قتل» آبگینه.
آخه قتل آبگینه یعنی چی؟