
کد خبر:۷۷۰۱۵۶
در دیدار با وزیر علوم چین مطرح شد
صندوق نوآوری مشترک برای تسهیل همکاری شرکتهای ایرانی و چینی ایجاد میشود
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در دیدار با وزیر علوم و فناوری چین بر ایجاد صندوق نوآوری مشترک برای تسهیل همکاری شرکتهای دو کشور تاکید کردند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با معاون امور بینالملل وزیر علوم و فناوری چین دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار که در مجتمع شکوفایی شرکتهای دانش بنیان برگزار شد، علی وحدت با اشاره سفر اخیر خود به چین برای شرکت در اجلاس نوآوری پوجیانگ ۲۰۱۹ گفت: در این اجلاس ۳ پیشنهاد عملیاتی شامل تشکیل شبکه تبادل نیازهای فناورانه در مسیر جاده جدید ابریشم، گفتگوی سیاستی بین نهادهای دولتی و خصوصی کشورها و ایجاد صندوقهای مشترک ارائه شد که امیدواریم این دیدار زمینههای اجراییشدن این پیشنهادها را فراهم سازد.
وحدت در ادامه ضمن استقبال از سیاستهای دولت چین در خصوص طرح «یک کمربند، یک جاده» و احیای جاده ابریشم با محوریت همکاریهای اقتصادی تصریح کرد: ما معتقدیم در حوزه فناوری و نوآوری، ایران میتواند بهترین شریک چین در منطقه باشد و در این راستا ما آماده همکاری هستیم.
وی با اشاره به روابط تاریخی دو کشور افزود: پیشنهاد اصلی ما ایجاد صندوقهای مشترک بین نهادهای مالی دو کشور است. در همین راستا صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی میزبانی گفتگوهای مشترک بین نمایندگان نهادهای مالی طرفین را دارد.
«یه دونگبایی» معاون امور بینالملل وزیر علوم و فناوری چین نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و آشنایی با سوابق و خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در چند سال اخیر چین در حوزه علم، فناوری و نوآوری همکاری خوبی با ایران داشته و تفاهمنامههای متعددی نیز بین دو طرف به امضاء رسیده است.
معاون امور بینالملل وزیر علوم و فناوری چین در ادامه از برنامه دولت چین برای تعریف پروژههای مشترک و همکاری بین شرکتهای حوزه فناوری دو طرف خبر داد.
در ابتدای این دیدار، سهراب آسا مشاور امور بینالملل صندوق نوآوری وشکوفایی گزارش کوتاهی درباره سوابق، خدمات و دستاوردهای صندوق ارائه کرد. در این دیدار، «یو جیائو» معاون برنامهریزی معاونت امور بینالملل وزارت علوم چین، یاسر عربنیا معاون ارتباطات و بینالملل، و ملکیفر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی نیز حضور داشتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.