آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۰۲۲۱
بهمرام در گفتگو با دانشجو:

مدرسه تحقیقاتی بین‌المللی «گراف-الگوریتم و روش‌های احتمالاتی» در دانشگاه تبریز راه‌اندازی می‌شود

دبیر مدرسه تحقیقاتی بین‌المللی «گراف-الگوریتم و روش‌های احتمالاتی» دانشگاه تبریز از راه‌اندازی مدرسه تحقیقاتی بین‌المللی با حضور اساتید و محققانی از ایران و کشور‌های مختلف از ۲۵ خرداد تا ۲ تیر در دانشگاه تبریز خبر داد.

افشین بهمرام، دبیر مدرسه تحقیقاتی بین المللی «گراف-الگوریتم و روش‌های احتمالاتی» دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از راه اندازی مدرسه تحقیقاتی بین المللی با حضور اساتید و محققانی از ایران و کشور‌های فرانسه، کانادا، ترکیه، هند، پاکستان و افغانستان از ۲۵ خرداد تا ۲ تیر ۱۳۹۸ در دانشگاه تبریز خبر داد.
 
بهمرام مطرح کرد: این مدرسه تحقیقاتی از مدارس تحقیقاتی منتخب و مورد حمایت «موسسه بین المللی ریاضیات محض و کاربردی » (CIMPA) واقع در کشور فرانسه است که درپوسترمدارس تحقیقاتی سال ۲۰۱۹ این موسسه به دانشکده‌های ریاضی و موسسات تحقیقاتی ریاضی در سراسر جهان ارسال شده است.

عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز در ادامه تاکید کرد: این مرکز هرساله حدود بیست مدرسه در کشور‌هایی برگزار می‌کند که در زمینه تحقیقات ریاضی پویا و در حال توسعه هستند، هدف این رویداد بین المللی، تعامل و آشنایی با جدیدترین یافته‌های علمی درباره پژوهش‌های صورت گرفته در زمینه ریاضیات در جامعه علمی ایران و منطقه است.

وی گفت: در این مدرسه تحقیقاتی اساتید برجسته‌ای ازدانشگاه پاریس دیدرو، دانشگاه سوربون و موسسه تحقیقاتی CNRS فرانسه و دانشگاه برندون کانادا و پژوهشگاه دانش‌های بنیادی ایران سخنرانی‌هایی در مورد تحقیقات علمی جدید در حوزه «گراف –الگوریتم و روش‌های احتمالاتی » ارایه خواهند داد.

وی تاکید کرد: همچنین حدود ۷۰ محقق و دانشجوی دکتری از کشور‌های ایران، ترکیه، هند و پاکستان در سخنرانی‌های این مدرسه تحقیقاتی شرکت خواهند کرد.

بهمرام خاطرنشان کرد: در این مدرسه تحقیقاتی همچنین به مناسبت هشتاد سالگی غلامرضا خسروشاهی از اساتید پیشکسوت و برجسته ریاضیات کشور و از موسسین پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (IPM) در زادگاهشان شهرتبریز تجلیل به عمل خواهد آمد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار