آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۰۲۵۶

انسداد ۳۰ حساب بانکی، اقدام جدید صهیونیست‌ها علیه «بی. دی. اس»

با موفقیت‌های متوالی جنبش تحریم رژیم صهیونیستی معروف به «بی. دی. اس»، تل‌آویو به اقدامات خود علیه این جنبش شدت داده و در جدیدترین تحرکات خود، ۳۰ حساب بانکی مرتبط با این جنبش را بست.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنبش تحریم رژیم صهیونیستی (بی. دی. اس «BDS») سرواژه‌های «Boycott، Divestment، Sanctions» به معنای «بایکوت (انزوا)، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم» است، از سال ۲۰۰۵ به دست ۱۷۱ سازمان غیردولتی فلسطینی ایجاد شد تا با ایجاد فشار‌های اقتصادی بر رژیم صهیونیستی، آن را مجبور به پایان اشغال فلسطین و شناسایی حق بازگشت آوارگان کند.

کانال هفتم تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین راستا گزارش داد؛ وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی جنگ اقتصادی علیه بی‌دی‌اس را با بستن ۳۰ حساب بانکی سازمان‌های وابسته به این جنبش آغاز کرده است.

در این گزارش آمده است؛ این نبرد در ادامه گزارش سابق وزارت امور راهبردی با عنوان «افراد مسلح با کراوات» انجام می‌شود. گزارشی که در آن ادعا شده روابط محکمی میان بی‌دی‌اس و فعالان حقوقی اش با گروه‌های فلسطینی مانند حماس و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین وجود دارد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود: اخیرا ۳۰ حساب بانکی ویژه جمع‌آوری اموال سازمان «صامدون» به دلیل رابطه این سازمان با جبهه مردمی برای آزادی فلسطین بسته شد و وزارت امور راهبردی دریافت که «مصطفی عواد و محمد الخطیب» نماینده‌های سازمان مذکور در اروپا وابسته به جبهه مردمی هستند؛ عواد که به دلیل رابطه با جبهه مردمی و حزب‌الله در زندان اسرائیل بوده، آزاد شده و اموال سازمان مذکور (صامدون) را به بلژیک منتقل کرده است.

سازمان صامدون، رژیم صهیونیستی را به دلیل بستن حساب‌های بانکی‌اش به باد انتقاد گرفت و آن را جنگی جدیدی علیه اسرای فلسطینی خواند.

رژیم صهیونیستی پیش‌تر سه میلیون شِکِل (واحد پول این رژیم) را برای تشکیل شبکه وکلای بین‌المللی و حمایت از سازمان‌های قانونی اختصاص داد تا شاید بتواند از تأثیرات بی. دی. اس بکاهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار