آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۰۸۵۴

روحانی: باید با جدیت دولت افغانستان برای مبارزه با مواد مخدر چاره جویی شود

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ایران اسلامی طی ۴۰ سال گذشته همواره در کنار دولت و ملت افغانستان بوده و خواهدماند، تاکید کرد: تهران تمام تلاش خود را برای تقویت ثبات و توسعه افغانستان بکار خواهد گرفت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسن روحانی عصر جمعه در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگ‌های و در دیدار اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان، گفت: امیدوارم کمیسیون مشترک اقتصادی هرچه زودتر تشکیل جلسه دهد و اعضا راه‌های توسعه و تعمیق بیش از پیش همکاری‌های دو کشور بویژه در حوزه اقتصادی را تسهیل کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در مورد موضوعات امنیتی منطقه و نیز کشت مواد مخدر، گفت: آمریکایی‌ها متاسفانه نشان داده اند تمامی تعهداتشان را زیر پا می‌گذارند و لذا برای تقویت ثبات و امنیت و توسعه منطقه، بهتر است منطقه را ترک کنند.

روحانی مواد مخدر را معضل بزرگی برای منطقه برشمرد و افزود: متاسفانه کشت خشخاش در افغانستان افزایش یافته است و باید با جدیت دولت افغانستان و کمک سازمان‌های بین المللی برای مبارزه با آن چاره جویی شود.

اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان نیز در این دیدار با تاکید بر اهمیت جایگاه و نقش ایران در منطقه گفت: افغانستان خواهان توسعه همکاری‌ها با تهران در همه زمینه‌ها است.

وی تصریح کرد: ما خواهان نقش پررنگ ایران در مذاکرات صلح افغانستان هستیم و موضوع مواد مخدر نیز از جمله موضوعاتی است که باید در چارچوب مذاکرات دو‌جانبه و بین المللی پیگیری شود.

رئیس جمهور افغانستان اظهارداشت: تهران و کابل باید با مشارکت یکدیگر علیه قاچاق مواد مخدر، افراط گرایی و تروریسم مبارزه کنند.

اشرف غنی تاکید کرد: هرگز اجازه نخواهیم داد از خاک افغانستان علیه ایران استفاده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار