معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه با نامناسب ارزیابی کردن نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه تربت حیدریه گفت: امیدواریم با همکاری وزارت علوم در یک یا دو سال آینده به وضعیت مطلوب نزدیک شویم.
علیرضا صالحان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه تربت حیدریه را نامناسب ارزیابی کرد و به خبرنگار دانشجو گفت: در چند سال اخیر تلاش مناسبی برای جذب هیأت علمی نشده که البته از سال ۱۳۹۶ سعی شده است تا این روند اصلاح شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر سیاست دانشگاه جذب هیأت علمی قوی و قابل دفاع است، تصریح کرد: با این روند فعلی و در صورت همکاری وزارت علوم امیدواریم در یک یا دو سال آینده وضعیت استاد به دانشجو در دانشگاه تربت حیدریه به وضعیت مطلوبی برسد.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات عدم توانایی در جذب هیات علمی، حقوق و مزایایی است که باید وزارت علوم پرداخت کند که این امر در نسبت پذیرش عضو هیات علمی به تعداد شرکت کنندگان در هر فراخوان جذب آشکار است.
صالحان در پاسخ به این سوال که آیا کوچک بودن شهرستان تربت حیدریه نیز از عوامل عدم استقبال اساتید دانشگاهی برای جذب در این دانشگاه بوده است یا خیر، گفت: خیر به این شکل نیست. خوشبختانه فراخوانهایی که برای جذب هیات علمی صادر میکنیم با استقبال خوبی مواجه میشود و گاه این استقبال، مشارکت کنندگانی از شهرهای بزرگ و حتی تهران را نیز در برگرفته است.
وی وضعیت فعلی نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه را ۳۷ به ۲۳۰۰ دانشجو عنوان و بیان کرد: تقریبا میتوان گفت که به ازای حدود هر ۸۰ دانشجو، یک عضو هیات علمی در دانشگاه حضور دارد که در مقایسه با استانداردهای موجود که نسبت را بین ۲۰ تا ۴۰ اعلام میکند، وضعیت مطلوبی نیست.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه با بیان اینکه اساتید برخی از رشتهها از جمله مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع و مهندسی معماری که رزومه خود را ارسال میکنند، بعضا افراد شاخصی نیستند، گفت: این اتفاق، اما در دیگر رشتهها متفاوت است و افرادی که رزومه برای دانشگاه ما ارسال کرده اند، افرادی با رزومه قوی و بار علمی بسیار مناسب هستند.