آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۴۵۷
در گفتگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد؛

ابوالفتح: اروپا هنوز مدعی حضور در برجام است/ آنها می‎خواهند بدون اینکه خیس شوند شنا کنند!

یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: اروپایی‌ها شناگران ماهری هستند که به دنبال شنا هستند، اما بدون اینکه خیس شوند و می‌خواهند بهای ماندن در برجام را طرف مقابل یعنی جمهوری اسلامی به تنهایی پرداخت کند.

امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص ادعای یک دیپلمات اروپایی در واکنش به افزایش تولید اورانیوم توسط ایران بیش از سقف ۳۰۰ کیلوگرم و عنوان این موضوع که هیچ کس خواهان خروج از برجام نیست، گفت: واقعیت این است که اروپایی‌ها هنوز در برجام حضور دارند. برجام در حقیقت یک برنامه جامع اقدام مشترک است که شامل کشور‌های ۱+۵، ایران و اتحادیه اروپاست که این سه طرف تعهداتی را نسبت به یکدیگر داشتند که باید به آن پایبند می‌ماندند.

وی با بیان اینکه اروپایی‌ها متعهد به لغو تحریم‌هایی بودند که اتحادیه اروپا آن‌ها را اعمال کرده بود، گفت: زمانی که آمریکایی‌ها بعد از خروج از برجام تحریم‌های خود را برگرداندند، اروپایی‌ها از نظر حقوقی تحریم‌های خود را برنگرداندند و با تمسک به این اقدام هنوز خود را پایبند به برجام می‌دانند.

ابوالفتح ادامه داد: دیگر تعهدات اروپا که به دلیل فشار آمریکا به اجرا گذاشته نمی‌شود مثل خرید نفت، تجارت با ایران و دسترسی به سوئیفت از آن جمله است و اروپا از این تعهدات خارج نشده، اما نمی‌تواند آن را اجرا هم بکند و به تعهدات خود عمل کند، اما از برجام هم خارج نشدند، اما در حقیقت تعهداتی که کشور‌های اروپایی در شرایط فعلی اجرا می‌کنند بخش بسیار کوچک و ناچیزی از تعهدات آنهاست.

این کارشناس مسائل آمریکا تصریح کرد: این طور که اروپا مطرح می‌کند در توان آن‌ها نیست که به اجرا ی تعهدات خود بپردازند به این دلیل اروپا همچنان در برجام هست، اما خیلی نمی‌توان به آن‌ها امیدی بست که تعهدات خود را عملیاتی کنند در حقیقت اروپایی‌ها شناگران ماهری هستند که به دنبال شنا هستند، اما بدون اینکه خیس شوند و می‌خواهند بهای ماندن در برجام را طرف مقابل یعنی جمهوری اسلامی به تنهایی پرداخت کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار