آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۹۱۰
عباپور در گفتگو با دانشجو:

دستگاه کنترل هوشمند تجهیزات سرمایشی از سوی محققان دانشگاه تبریز طراحی و ساخته شد

عضو هیئت دانشگاه تبریز گفت: دستگاه کنترل هوشمند تجهیزات سرمایشی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید از سوی محققان دانشگاه تبریز طراحی و ساخته شد.

مهدی عباپور، عضو هیئت علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به طراحی دستگاه کنترل هوشمند تجهیزات سرمایشی گفت: این دستگاه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید از سوی محققان دانشگاه تبریز طراحی و ساخته شد و به صورت پایلوت در سه شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، غرب مازندران و خراسان شمالی به اجرا در آمد.

عباپور مطرح کرد: مانیتورینگ و مدیریت تجهیزات سرمایشی مشترکین اداری (کولر‌ها و چیلرها) با استفاده از اینترنت و تکنولوژی‌های روز به همراه قابلیت کنترل از راه دور جهت کاهش پیک بار است و با توجه به نظام نامه برنامه پاسخگویی هوشمند-IOT با اجرای این طرح پیک مصرف برق در ساعت‌های اداری تا نصف ظرفیت تجهیزات سرمایشی کاهش خواهد یافت.
 
دستگاه کنترل هوشمند تجهیزات سرمایشی از سوی محققان دانشگاه تبریز طراحی و ساخته شد
 
عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز تصریح کرد: در سال‌های گذشته برنامه‌های پاسخگویی بار متفاوتی از قبیل: کاهش یا قطع بار برنامه ریزی شده صنایع، برنامه ذخیره عملیاتی، برنامه مولد‌های خودتامین و ... در ایران اجرا شده است، در حال حاضر با توجه به پیشرفت‌های صورت گرفته در حوزه تکنولوژی تجهیزات اندازه‌گیری هوشمند، بستر بسیار مناسبی برای استفاده از تجهیرات هوشمند جهت کنترل انرژی مصرفی و جمع آوری اطلاعات مصرف صورت پذیرفته است.

وی گفت: با فراگیر شدن شبکه اینترنت و امکان کارکرد کامل این تجهیزات با شبکه سراسری اینترنت، می‌تواند در راستای عملیاتی کردن بحث‌های مدیریت مصرف در بخش‌های اداری و خانگی و به خصوص در بخش تجهیزات سرمایشی مورد استفاده قرار گیرد، با توجه به تکنولوژی‌های پیشرفته موجود در بازار با استفاده از یک برنامه جامع رایانه‌ای به راحتی می‌توان از بخش قابل توجهی از پتانسیل بخش اداری و خانگی در بحث‌های مدیریت مصرف استفاده کرد و بر همین اساس نظام نامه برنامه پاسخگویی بار هوشمند مبتنی بر تکنولوژی IOT توسط دفتر مدیریت مصرف توانیر تدوین و ابلاغ شود.
 
 
عباپور در ادامه اظهار کرد: برنامه پاسخگویی بار هوشمند امکان مشارکت مشترکین در برنامه‌های پاسخگویی بار بدون نیاز به مداخله انسانی بر اساس تکنولوژی هوشمند را فراهم می‌کند، هدف از اجرای این برنامه اطمینان از توان قابل کاهش و قابل قطع در زمان اجرای برنامه‌های پاسخگویی بار و کاهش هزینه‌های مصرف برق مشترکین است و از این رو در برنامه پاسخگویی بار هوشمند، تجهیزات نصب شده مشترکین به طور مستقیم سیگنالی را از طرف شرکت توزیع دریافت کرده و استراتژی قطع بار را بدون دخالت مشترکین انجام می‌دهند.

عضو هیئت علمی دانشکده برق و کامپیوتردانشگاه تبریز با اشاره به هزینه اجرای طرح نیز تاکید کرد: مرحله پایلوت این طرح در طول یکسال و با هزینه حدودی ۳ میلیارد ریال در سه استان اجرا شد که با توجه به سپری شدن مرحله تحقیقاتی و اجرای پایلوت این طرح هزینه اجرای آن در مراحل بعدی کاهش خواهد یافت.
 
 
دستگاه کنترل هوشمند تجهیزات سرمایشی از سوی محققان دانشگاه تبریز طراحی و ساخته شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار