آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۶۹۴۴

دیدار دکتر عراقچی با همای بلاروسی

در این نشست دکتر عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان با آقای اندره داپکیوناس همتای بلاروسی ملاقات و در خصوص طیف گسترده‌ای از موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی بحث و تبادل نظر کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عراقچی با توجه به حساسیت و اهمیت تحولات اخیر در منطقه خاورمیانه، همتای بلاروسی را در جریان آخرین تحولات مربوط به برجام، رفتار دولت آمریکا در نقض برجام به عنوان یک موافقتنامه بین المللی و راه اندازی یک جنگ اقتصادی علیه کشورمان و تاثیر این نوع رفتار بر صلح و امنیت منطقه و جهان قرار دادند. معاون سیاسی وزیر امور خارجه با اشاره به صبر راهبردی جمهوری اسلامی ایران در یک سال گذشته در قبال نقض برجام از طرف آمریکا و ناتوانی اروپا در این زمینه، سیاست هوشمندانه اخیر کشورمان در کاهش گام به گام تعهدات برجامی را فرصتی برای دیپلماسی دانسته و تاکید کردند: پنجره دیپلماسی کماکان باز است. عراقچی درخواست امریکا برای برگزاری نشست شورای حکام اژانس انرژی اتمی را در شرایطی که این کشور ناقض برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل شناخته می‌شود، یک طنز بزرگ در تاریخ دیپلماسی عنوان کردند که در نشست آژانس با اقبال هیچ کشوری حتی متحدان آمریکا روبرو نشده است. ایشان رفتار سیاست خارجی آمریکا بالاخص در منطقه خاورمیانه و در قبال جمهوری اسلامی ایران را تهدیدی، نه تنها برای صلح و امنیت منطقه، بلکه برای جامعه بین الملل عنوان کرده و تاکید کرد که ضروریست تمامی کشور‌ها با چنین رویکردی مقابله نمایند.

اقای داپکیوناس معاون وزیر امور خارجه بلاروس نیز ضمن اشاره به روابط خوب دو کشور در گذشته و حال، و تمجید از تمدن و فرهنگ تاریخی ایران بر حساسیت شرایط کنونی برای صلح و امنیت بین المللی و منطقه‌ای تاکید کرد. ایشان افزایش تنش و ناامنی در منطقه خاورمیانه را تهدیدی نه تنها برای کشور‌های منطقه بلکه برای اروپا و جهان عنوان و ابراز امیدواری کرد که موضوع هسته‌ای ایران از راه‌های مسالمت آمیز و گفتگو حل و فصل شود. معاون وزیر امور خارجه بلاروس رویکرد کشورمان در بازگذاشتن راه و پنجره دیپلماسی را ابتکاری مدبرانه و عاقلانه توصیف و بر آمادگی کشورش برای استفاده از همه ظرفیت‌های موجود سیاسی جهت کمک به حل و فصل این موضوع تاکید کرد.

در ادامه این نشست موضوعات متنوع سیاسی و اقتصادی در روابط دو کشور و راه‌های توسعه و تحکیم روابط و همکاری‌های ایران و بلاروس در حوزه‌های مختلف مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و دو طرف بر لزوم استفاده بیشتر از ظرفیت‌های موجود اقتصادی فیمابین در راستای افزایش حجم مبادلات تجاری تا سقف مور نظر مقامات عالی دو کشور تاکید کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
United States of America
۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۹
فتنه برجام مکمل فته ۸۸ بود. امریکا هر آنچه که در جنبش سبز میرحسین موسوی نتوانسته بود بدست بیاورد را در برجام و جنبش بنفش حسن روحانی بدست آورد.
برجام برای غرب یک توافق برای پمپاژ دلار به جمهوری اسلامی نیست یک ابزار است برای خلع سلاح ایران و فراهم کردن شرایط برای حمله نظامی به یک کشور بی دفاع شده.
توافق برجام را ظریف امضاء کرده اما قراردادهای نفتی ۱۸ میلیارد دلاری کلان را عربستان می بندد. حسن روحانی تهدید به بستن تنگه هرمز کرده اما انگلستان و مصر راه را بر سر نفت کش های ایران بسته اند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار