آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۷۴۱۲
از ۲۵ تا ۳۱ تیرماه؛

۲ دوره استادی و دانشجویی با موضوع معارف انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد تهران شمال برگزار می‌شود

۲ دوره استادی و دانشجویی در حوزه معارف انقلاب اسلامی از ۲۵ تا ۳۱ تیرماه به میزبانی دانشگاه آزاد تهران شمال برگزار می‌شود.

۲ دوره استادی و دانشجویی در حوزه معارف انقلاب اسلامی برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در راستای زمینه سازی برای تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و در جهت تعمیق آگاهی‌های معرفتی و بصیرتی استادان و دانشجویان دوره تربیت مربی معارف انقلاب اسلامی ویژه اساتید و دوره مقدماتی آشنایی با معارف انقلاب اسلامی ویژه دانشجویان را برگزار می‌کند.

دوره ویژه اساتید در چهار روز و در تاریخ‌های ۲۵ و ۲۶ و ۳۰ و ۳۱ تیر ماه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۷ عصر در واحد تهران شمال در حکیمیه همراه با پذیرایی و ناهار و گواهی شرکت در دوره برگزار می‌شود.

همچنین دوره مقدماتی آشنایی با معارف انقلاب اسلامی ویژه دانشجویان از تاریخ یکم تا پنجم مرداد ماه به طور شبانه روزی و با بهره گیری از امکانات خوابگاه، صبحانه، ناهار و شام و استفاده از امکانات ورزشی در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار می‌شود. دانشجویان مستعد، فعال و علاقه مندی که از طریق دانشگاه انتخاب می‌شوند در در این دوره شرکت می‌کنند.

این دوره‌ها در راستای اهداف تفاهم‌های به وجود آمده در نشست‌های فی ما بین معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد تهران شمال و دست اندرکاران بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی و با همکاری بسیج اساتید و بسیج دانشجویی برگزار می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار